- 30 paź 2014, o 18:45
Trochę to dla mnie dziwne, że nie dostałaś żadnej recepty na maści, ale jak poszukasz po forum, to może wybierzesz sobie jakieś leki, które można kupić bez recepty, lub wykonać sobie w domu.
123456 pisze:Ten krem to chyba steryd??Tak, krem zawiera odrobinę sterydu i antybiotyku, ale w ilościach bezpiecznych na tyle, że jest sprzedawany bez recepty. Przez krótki czas 4-5 dni śmiało można go zastosować na twarz , fałdy skórne i miejsca intymne w celu przełamanja stagnacji. Po tym okresie smarujemy maścią lub kremem, które nam najbardziej odpowiadają np. na bazie ziół, dziegciu czy minerałów.
Trochę to dla mnie dziwne, że nie dostałaś żadnej recepty na maści, ale jak poszukasz po forum, to może wybierzesz sobie jakieś leki, które można kupić bez recepty, lub wykonać sobie w domu.
123456 pisze:Muszę chyba iść też do lekarza rodzinnego po skierowanie do laryngologa i chirurga naczyniowego. To krępujące i dziwne żeby w wieku 21 lat mieć pod kolanem i na obu łydkach z przodu na całej długości żylaki. Zauważyłam, że też zaczyna nabrzmiewać mi z boku na udzie gruba żyła. Ręce mam żylaste-zdarza się niektórzy takie mają, ale nogi.. Tyle kobiet nawet po ciąży nie ma żylaków.Tylko czy lekarz mnie nie skrytykuje jak z tym przyjdę i czy się nie zdziwi, że czego ja tu od niego oczekuję jak przecież z tym się nie da nic zrobić. Może, chyba lepiej nie iść.Z tym problemem też koniecznie musisz się zgłosić do lekarza. Z pewnścią Ci pomoże

Viber, WhatsApp nr.tel na priv.