Przed chwilą zalogowałam się. Jestem tutaj nowa

Nie za bardzo wiem jak tutaj się poruszać stąd moje wejści na Forum - mój przypadek.
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem w walce z łuszczycą.Wcześniej poczytałam o Waszych doświadczeniach w leczeniu. Ja też swoje mam za sobą.
Teraz przedstawię mój sposób na walkę.
Przypadkowo będąc na zimowym wypoczynku w Karpaczu odwiedziłam grotę solankową i tam zainteresowałam się wystawionymi solami leczniczymi. Bez większego przekonania zakupiłam po opakowaniu z każdego rodzaju. Po powrocie do domu rozpoczęłam kurację. Po sprawdzeniu soli najbardziej skutecznej, postanowiłam zakupić większą ilość. Na ulotce jest napisane, że kurację powinno się stosować co drugi dzień po 10 do 20 min. Ja stosuje codziennie - 20 min. Mój przypadek jest może prostrzy bo ja mam na dłoniach wiec tylko biorę miseczkę wlewam wode , sypię sół i moczę.
Kochani jestem teraz po niecałym miesiącu kuracji i efekt rewelacyjny.
Teraz moge się z Wami podzielić . Jeśli chcecie spróbować , ale zaznaczam to proces długi i nie nastawiajcie się na poprawę po kilku dniach. Jest to Zabłocka Sól Termalna - jodowo - bromowa.
Oczywiście nie zaprzestałąm leczenia solą. Będę cierpliwie stosować kurację do całkowitego wyleczenia.