W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Próbowałam solą z Morza Martwego i niestety nie jest tak skuteczna jak nasza sól Zabłocka. Tylko też radzę zakupiż z pewnego miejsca. Ponieważ ja nie dostałam w aptece, ani w sklepie zielarskim to weszłam na stronę o soli zabłockiej i tam zakupiłam. Niestety nie można tam zakupić jednego opakowania, najmniejsze to 6 kg. Opakowania są hermetycznie zamkniete. Juz od dawna zalecano sól do celów zdrowotnych. Nie piszę po to by u mnie kupić bo ja nie prowadzę sprzedazy, dzielę się tylko dobrą wiadomością o moim pozytywnym znikaniu łuszczycy.
Witam taka jestem przewrazliwiona ta luszczyca ,ze wszystko co wyczytam tu na forum chciala bym przeniesc na siebie. Poczytalam o cygnolinie ,poszlam do pani doktor i mowie jej czy by mi ta masc przepisala ,ona na to ,,tak oczywiscie ale po co pani ,,ja mowie jak to po co ,prosze pokazac mi te pani krosty ja jej pokazuje a ona w smiech ,niech pani nie wyszukuje tej luszczycy bo juz jej prawie niue ma ,a to co ? pytam ,ona na to ,to niech pani zostawi w spokoju cygnolina na to za mocna , natluszczac i dac skorze odpoczac od tych masci i bedzie dobrze no i tak skonczyla sie moja walka o cygnoline .Pozdrawiam
No właśnie Nie ma co przesadzać z ł :) Na tym życie sie nie kończy. Od kiedy mniej o tym myślę ze skórą jest lepiej, może to zbieg okoliczności ale bardzo szczęśliwy.
Niestety jak zmiany są duże i widoczne ,nie da się o nich nie myśleć.Życzę Wam i sobie aby nie było takiej potrzeby,ewentualnie aby pozostało to mglistym wspomnieniem jak zły sen :)
Niestety dalej ta franca górą.Na głowę dostałem dzisiaj receptę na steryd Locoid Crelo.Trzeba będzie za kilka dni czapkę zrzucić a łeb straszy.....Niestety miedzy ludźmi pracuję i ze sporą ilością codziennie się stykam.
Papież Urban zamiast tiary nosił turban :D Ja jednak wolę półłysą pałę na światło dnia wystawiać.Nie lubię wyglądać intrygująco bo mam raczej niekonwencjonalne spojrzenie na świat.Pod pachami miałem ponad miesiąc spokój i znowu coś małego wychodzi więc protopic wcieram.Dziękuję Krysiu za rady.Dawno nie rozmawialiśmy więc dzisiaj ok 19 postaram się zadzwonić i zmarnotrawić Ci trochę czasu.Pozdrawiam.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20