Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Ja również otrzymałam od Pana Feliksa butelkę i... jakżem wstawiła do lodówki tak stoi. Chciałam na nogach wypróbować, ale opatrunki jakie robiłam były niewygodne/zjeżdżały, a łepetynę zaleczyłam drożdżami także była czyściutka... do teraz :( także dyskusja jaka tu się rozpętała i pogorszenie skóry głowy sprawiły, że zaczęłam od wczoraj stosować nefret na głowę... zobaczymy :)
To fajnie że ktoś sprawdzi jak u niego działa kogo znam i mogę pooglądać :notguilty:
ja do natłuszczania przy płynie używałam tylko maści z wit A na rękach lub epikrem nic poza tym
Tylko chodzi o to ze w tej całej dyskusji podstawowym problemem nie jest czy DZIAŁA CZY NIE DZIAŁA :P :P :P
mowiłam,proponowałam poczytac spokojnie raz...potem jeszcze raz i...moze jeszcze raz ....zrozumiesz wtedy Basiu sens....albo i nie zrozumiesz :surprised: :notguilty:
Krysiu znasz choć jeden specyfik który by na wszystkich zadziałał bo ja nie
a czy masz wszędzie ostrzeżenia że może zaszkodzić NIE
jak nastałam na fora nie znalazłam info że cygnolina może działać odwrotnie a jednak :notguilty:
broniąc jej pytasz czy aby dobrze była stosowana czy nie tak
a tu widzisz pod okiem lekarza można sobie krzywdę zrobić :notguilty:
jak to mówi puma punk patrzenia itp........................ :*
Dobra odpuszczam,widac nie potrafimy ci wytłumaczyc w czym rzecz,bo ze nie w tym czy one cos działa czy nie działa....niestety nie,nadal usiłujesz bronic czegos czego nit nie atakuje,wiec nie nawykłam walczyc z...woda...bezsensowne.
Miłego dnia :*
Pani Heniu wstydzę się swego błędu, popełniłam wielką gafę - biję się w piersi.
Wszystkich przepraszam, ślę niskie ukłony i gorąco witam.
„Lepiej późno niż wcale”.

Chciałabym przeprosić formuowiczów za mój szybki osąd, który był spowodowany emocjami.

Głupio jest się tłumaczyć ale moja euforia i szczęście wzięły górę, a dlaczego? - dlatego, że od ponad dwóch miesięcy nie zdzieram co tydzień parszywej łuski, głowa nie swędzi, nic się nie sypie, nie chodzę z czerwoną i ściągniętą skórą na głowie.

Choruję na ł. 42 lata. Mam bardzo ciężką postać. W młodym wieku przeszłam dwie krótkie remisje. Z ł. na głowie zawsze miałam wielkie problemy (skóra zajęta prawie w 100%). Stosowane mazidła pomagały na kilka dni. Neotigason spowodował, że wypadły prawie wszystkie włosy (chodziłam w peruce prawie rok) i zanim zaczęły odrastać ł. była znowu na głowie. Brałam kilka razy lampy PUVA, odwiedziłam bioenergoterapeutów, byłam na akupunkturze, sanatoria zaliczyłam cztery razy, w szpitalu leżałam niezliczoną ilość razy i cóż nic. Ł. głowy tak mnie pokochała, że nie odpuszczała. Próbowałam nowości jakie pojawiały się na rynku i dlatego postanowiłam spróbować Nefret. Dzisiaj jestem szczęśliwa i tym szczęściem chciałam się podzielić.

Jeszcze raz przepraszam i przesyłam gorące pozdrowienia. :)
Wśród internautów nie ma panów ani tytułów i wszyscy są traktowani z jednakowym szacunkiem :D :D
Powód naszego dystansu do Nefretu chyba już dostatecznie został przedyskutowany i niezależnie od tego czym i w jaki sposób łuszczyca jest choćby nawet częściowo zaleczona to jest to duży osobisty sukces i powód do radości.
Witam Cię Bafro na forum i życzę jak najdłuższej remisji, a najlepiej całkowitego wyleczenia tej @. :* :*
obrońcy tego cuda nie rozumieją ciągle, że problem nie w tym czy działa tylko czy na coś nie szkodzi. nie ma składu, atestów, zezwoleń i badań (no, chyba, że na was). ktoś zagwarantuje, że za rok nie padną ci od tego nery czy oczy? i nie mówić, że inne też szkodzą! bo szkodzą ale chociaż jesteśmy o tym uprzedzeni.
domyślam się, że w potrzebie człek by się i psim gównem wysmarował, i siuśkami inszego feliksa czy zbyszka, ale przynajmniej by wiedział, że to gówno.

edytuję bo tak mi się przypomniało- basia skoro na butelkach jest skład to może podasz go do wiadomości? chyba, że to jakaś tajemnica....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10