Basieńko a ile tego oleju rycynowego do kąpieli się dodaje??
No widzisz Antonio to Ty masz podobne wysypy do mnie , no tak jak Wy wszyscy tu piszecie też myżlałam że moja Pani doktor mi zaproponuje lampy a tu nawet o tym mowy nie było, może dlatego że ja mieszkam od Ciechanowa czyli tam gdzie byłam dziś 50 km a tam są chyba najbliżej lampy i nie dałabym rady codzień tam dojeżdżać zresztą nie wiem czy tam maja ale napewno w szpitalu są. No to zacznę od początku byłam dziś prywatnie u Pani doktor (ordynatora szpitala) siedziałam 3 godz w kolejce bo tam jest tak dużo zawsze ludzi a oona nie umawia na godziny tylko siedzi się i czeka, dopiero do domu wróciłam. No i tak była obejrzała mnie i powiedziała że głowę mam straszną łuskę i dużo łuszczycy przepisała mi recepte na oliwkę salicylową którą mam smarować i trzymać przez 24 godz na głowie lub 48 nie wiem kiedy ja na to znajdę czas bo przecież z tłustą głową nigdzie nie wyjdę

a trudno poświecić dwa dni żeby nie wychodzić z domu, mówiłam jej że stosowałam papkę z drożdży to dziwnie zaragowała że to nic nie daję i od drożdży tylko grzyby mogą zaatakować

no i oczywiście do głowy belosalic w płynie raz lub dwa razy dziennie nie pamiętam ale będę stosować raz, do ciała oczywiście również na noc belosalic maśc jednego dnia a na drugi dzień jakaś maść robiona oczywiście ze sterydem jak będziecie chcieli to jutro Wam podam skład, a rano mam nawilżać skórę Body-ICHTILIUM kojąco natłuszczający krem do ciała, mam belosalicem i tą maścia robiona co drugi dzień smarować całe ciało cienko bo nie dam rady pojedyńczo za dużo tego jest tak pani doktor powiedziała. No i mówiłam że miałam angine pytała kiedy antybiotyk skończyłam brać mówiłam że wczoraj i pytała o jego nazwe to zapomniałam ją

no i powiedziała że słyszy że to jest nie wyleczona angina bo co prawda akurat jak czekałam na poczekalni na wizytę to tak mnie trochę bolało jak przełykałam ale teraz już nic nie czuję nie wiem czemu,ból gardła odszedł jak ręką odjął dziwna sytuacja

no i powiedziała że słyszy że coś tam z tym gardłem nie tak po głosie i nawet nie będzie w nie zaglądać bo słyszy że nie doleczone i przepisała mi słaby antybiotyk na 9 dni Doxycyclin i jakiś tam tabletki chyba od alergii Xyzal na 28 dni. A no i bym zapomniała jak się rozebrałam to powiedziała że to łuszczyca kropelkowa a ja spytałam to już nie mam łuszczycy zwyczajnej ale ona mi tak odpowiedziała że nie zrozumiałam powiedziała że mam zwyczajną ale mi wysiało dużo pojedyńczych kropelkowych i teraz to się będzie przeobrażać w zwyczajną nie wiem nie zrozumiałam jej bo ona coś tam pisała juz i nie wytłumaczyła mi dokładnie. A spytałam czy szpital konieczny to powiedziała że tyle lat dawałam sobie radę to i teraz może dam no ale mówiłam jej że tak aż bardzo nie miałam a ona że zobaczymy za miesiąc jak to będzie wyglądać bo kazała mi przyjechać mniej więcej za miesiąc, ja lecze się u niej od początku mojej choroby ale ona mnie nie kojarzy chyba więc nie pamięta jaki zawsze miałam stan skóry.
No i powiedziala że musi być steryd żeby to złagodzić i że prodermina i cygnolina odpada bo może pogorszyć jeszcze. No i tyle chyba miałam Wam napisać jak mi się jutro jeszcze coś przypomni to dopiszę

a teraz lecę spać jestem padnięta a jutro rano muszę wstać do pracy. Masakra ale się rozpisałam.
Będę wdzięczna za wypowiedzenie się Wasze co sądzicie o tym moim leczeniu które mi podała?? nie uwarzacie że za dużo sterydów?? wszystko co mi przepisała to sterydy a tam szkoda gadać

dziś to miałam takiego doła że teraz to tylko marze o tym żeby pójść spać i o wszystkim zapomnieć, maści drogie wizyty drogie a tu jeszcze nici, załamana jestem tym wysypem

czekam na Waszą opinie

i cieszę się ze mam WAS