dzięki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi, wasze rady biorę sobie do serca i korzystam z nich

szczególnie dziękuję Heni Basieńce i oczywiście Antoni ale pozostałym oczywiści także, a u mnie to stara bieda

byłam nad morzem naszym polskim pogoda mi nie dopisała, niestety nie stać mnie nad morze martwe jechać, wczoraj oglądałam katalog z Avonu a jest tam masło z morza martwego w promocji za 21 zł a kosztowało wcześniej ponad 40 i tak sobie pomyślałam że może by bylo dobre do nawilżania skóry zamówię je sobie
a pewnie Was ciekawi jak tam moje zmiany wyglądają ale to jutro zrobię zdjęcie i wstawię, myślę że jest tak samo jak ostatnio co wstawiałam te zdjęcia ale Wy ocenicie
Heniu chyba ja jeszcze nie jestem specjalistką w swojej łuszczycy choć bym chciała, dużo od Was się uczę i dlatego czasem takie głupie pytania zadaję w sensie smarowania nakładania tych maści ale wiem że mogę na Was liczyć jesteście exspertami

i mi wytłumaczycie czy dobrze robię.
A odzywać to myślę że zawsze się będę wiadomo czasem częściej czasem rzadziej wiadomo jak czas na to pozwoli ale te forum napewno będę odwiedzała.