W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Co chodzi o maść z wit A tej na skórze już nie ma po pół godz od nałożenia przy łączeniu jej z exorexem po nagietkowej godz to trochę za mało na exorex mi się widzi ;) raczej bym przemyła zmiany czymkolwiek i dopiero nałożyła exorex
Po kąpieli też nałożyła bym najpierw exorex a potem natłuściła ;)
 BIATA
dzięki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi, wasze rady biorę sobie do serca i korzystam z nich :) szczególnie dziękuję Heni Basieńce i oczywiście Antoni ale pozostałym oczywiści także, a u mnie to stara bieda :D byłam nad morzem naszym polskim pogoda mi nie dopisała, niestety nie stać mnie nad morze martwe jechać, wczoraj oglądałam katalog z Avonu a jest tam masło z morza martwego w promocji za 21 zł a kosztowało wcześniej ponad 40 i tak sobie pomyślałam że może by bylo dobre do nawilżania skóry zamówię je sobie ;)
a pewnie Was ciekawi jak tam moje zmiany wyglądają ale to jutro zrobię zdjęcie i wstawię, myślę że jest tak samo jak ostatnio co wstawiałam te zdjęcia ale Wy ocenicie :)
Heniu chyba ja jeszcze nie jestem specjalistką w swojej łuszczycy choć bym chciała, dużo od Was się uczę i dlatego czasem takie głupie pytania zadaję w sensie smarowania nakładania tych maści ale wiem że mogę na Was liczyć jesteście exspertami :) i mi wytłumaczycie czy dobrze robię.
A odzywać to myślę że zawsze się będę wiadomo czasem częściej czasem rzadziej wiadomo jak czas na to pozwoli ale te forum napewno będę odwiedzała.
Jeśli chodzi o mnie, to zawsze chętnie odpowiadam na Twoje pytania, jeśli tylko potrafię :D :D Chciałam zaproponować Ci nawilżanie masłem kokosowym, takim zwyczajnym ze sklepu spożywczego, to nie jest masło kosmetyczne ale daje dużo lepsze efekty - nawilża i leczy jednocześnie, no i cena tania. Ja dodaję też kawałek do kąpieli :)
 BIATA
Przepraszam że nie wstawiłam tych zdjęć pamiętam o tym ale nie było mnie w domu dziś wróciłam i nie bardzo mam czas je sobie robić ale jutr9o postaram się je już wstawić.
 BIATA
Narazie wstawię tylko dwa zdjęcia bo zn ów mi wychodzą jakieś małe kiedy inrdziej postaram się zmienić ten format
Załączniki
P1020980.JPG
P1020980.JPG (29.07KiB)Przejrzano 797 razy
 BIATA
z tego co zauważyłam to przy cygnolinie mi się leczyły zmiany od srodka najpierw srodek potem brzegi a teraz przy exorexie najpierw brzegi chyba się leczą bo te zmiany stają się miejsze, czy może tak być że zależy od leczenia ?? sami oceńcie jak to wygląda waszym zdaniem ale moim jest tak samo jak ostatnim są wypuklenia jeszcze niby mocno nie odstają ale jednak są jeszcze wyczuwalne i zauważalne a kolor mają lekko różowy.
Załączniki
P1020982.JPG
P1020982.JPG (24.97KiB)Przejrzano 795 razy
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 103