Witam wszystkich ja choruję od 2 klasy gim. to straszne do dzisiaj słyszę w autobusie ,,zobacz to łuszczyca te skorupy wstrętne'' to nie jest miłe to łuszczyca skóry głowy jestem dzisiaj po wizycie u Pani dr. , ale nawet ona załamuje ręce mam 21lat i ciągłe stresy na uczelni w domu krzyki, kłótnie w szkole szepty ( błagam podajcie mi jakieś skuteczne metody abym miała skórę głowy jak wszyscy inni normalni zdrowi ludzie mam dosyć , płaczę po kontach dosyć mam wytykania i ,że to zaraźliwe skoro ludzie nie mają bladego pojęcia co ja czuje jak mi jest źle proszę podajcie mi domowe sposoby, ale i skuteczne leki chociaż na miesMadzia MOŻESZ TEŻ WYPRÓBOWAĆ MAŚĆ Z WIT A OCHRONNĄ NA 2 GODZ PRZED UMYCIEM GŁOWY LUB NA CAŁĄ NOC DOBRZE SIĘ ZMYWA ROZPUSZCZA ŁUSKĘ TRZEBA JĄ NA POCZĄTKU WYCZESAĆ GĘŚCIEJSZYM GRZEBIENIEM,maść się dobrze się zmywa szarym mydłem.
Basieńka44 pisze:Madzia MOŻESZ TEŻ WYPRÓBOWAĆ MAŚĆ Z WIT A OCHRONNĄ NA 2 GODZ PRZED UMYCIEM GŁOWY LUB NA CAŁĄ NOCJeśli mogę coś wtrącić: dobrze jest tę maść wcierać w skórę głowy opuszkami palców (masować- nie drapać paznokciami) tak długo jak się da, np. przy oglądaniu Tv.