W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Witam wszystkich ja choruję od 2 klasy gim. to straszne do dzisiaj słyszę w autobusie ,,zobacz to łuszczyca te skorupy wstrętne'' to nie jest miłe to łuszczyca skóry głowy jestem dzisiaj po wizycie u Pani dr. , ale nawet ona załamuje ręce mam 21lat i ciągłe stresy na uczelni w domu krzyki, kłótnie w szkole szepty ( błagam podajcie mi jakieś skuteczne metody abym miała skórę głowy jak wszyscy inni normalni zdrowi ludzie mam dosyć , płaczę po kontach dosyć mam wytykania i ,że to zaraźliwe skoro ludzie nie mają bladego pojęcia co ja czuje jak mi jest źle proszę podajcie mi domowe sposoby, ale i skuteczne leki chociaż na mies
Madzia MOŻESZ TEŻ WYPRÓBOWAĆ MAŚĆ Z WIT A OCHRONNĄ NA 2 GODZ PRZED UMYCIEM GŁOWY LUB NA CAŁĄ NOC DOBRZE SIĘ ZMYWA ROZPUSZCZA ŁUSKĘ TRZEBA JĄ NA POCZĄTKU WYCZESAĆ GĘŚCIEJSZYM GRZEBIENIEM,maść się dobrze się zmywa szarym mydłem.
Sorki za duże literki nie zauważyłam cps loka włączonego

do płukania ostatniego ocet jabłkowy
Basieńka44 pisze:Madzia MOŻESZ TEŻ WYPRÓBOWAĆ MAŚĆ Z WIT A OCHRONNĄ NA 2 GODZ PRZED UMYCIEM GŁOWY LUB NA CAŁĄ NOC
Jeśli mogę coś wtrącić: dobrze jest tę maść wcierać w skórę głowy opuszkami palców (masować- nie drapać paznokciami) tak długo jak się da, np. przy oglądaniu Tv.
Potwierdzam jest to swego rodzaju masaż głowy który świetnie działa
też tak robię masuje ile się da
Wiecie co Kochani,tak się wkurzyłam na te choróbsko,zebym nie mogła wyjść wkrótkich spodenkach.... :(
Od trzech dni prawie nic nie jem tzn jem ale zero białego chleba,zero ziemniaków, same wafle ryżowe. Dzisiaj kupię kasze jaglaną i kapustkę,bo chce mi sie cos ciepłego.
Powiem tak ssie mnie w zołądku,ale było warto! Oby to kurcze utrzymać.
Wszystko mi zbledło,nowe nie wychodzą...
Kąpałam się w soli,smarowałam cocoisem. I chyba jutro wyjdę na króciutko :D
 BIATA
Dziś od razu po pracy posmarowałam się tą proderminą i na to założyłam przezroczystą folię i trzymałam 4 godziny mam wrażenie że te zmiany mi nabrzmiały.
Przypomniało mi się że kiedyś stosowałam cocais ale tylko około 2 czy tam 3 tygodni i mi nie pomógł i odpuściłam, wiem mogłam dłużej go poużywać, za krótki czas aby stwierdzić że mi nie pomaga, i wiecie co? po tym cocaisie też tak miałam a nie robiłam go pod folię, to może mi po dziegdzciach zmiany nabrzniewają ale nie rozumiem czemu???
czy to tak powinno być?
 BIATA
tak czasem stosuję kąpiele ale rzadko z solą i oleju z pestek winogron, i ze słomy owsu gotuję te ziarno i słome i wlewam wywar nic więcej do tego nie dodaję.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 103