Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 antonia
euterpe pisze:Obecnie prawie remisja
Prawie remisja na prawie skórze, bo normalna to ona już nie będzie po dermowatem :surprised: Jeśli ktoś jest na przekór całemu światu, to już nikt i nic go nie przekona, nie warto się silić :crazy:
 euterpe
antonia pisze:
euterpe pisze:Obecnie prawie remisja
Prawie remisja na prawie skórze, bo normalna to ona już nie będzie po dermowatem :surprised: Jeśli ktoś jest na przekór całemu światu, to już nikt i nic go nie przekona, nie warto się silić :crazy:
Dzięki za wydanie diagnozy ;p mam kilka zmian na nóżce a poza nogami od dawna nic, żadnych zmian, żadnych przebarwień :P Jak bardzo chcesz to mogę porobić sobie zdjęcia tylko trochę się wstydzę :blush:
Oczywiście nie używam tylko dermovate i jestem raczej zdania, że należy dbać o zdrowie a nie skupiać się na leczeniu skóry ale nie powinno się przesadzać z magią.

Jeśli ktoś jest na przekór całemu światu, to już nikt i nic go nie przekona, nie warto się silić Też to zawszę powtarzam. Bezsensu są dyskusje z kimś kto opiera się nie na wiedzy tylko na własnych przekonaniach bo argumenty nie trafiają.
Awatar użytkownika
 antonia
euterpe pisze:Bezsensu są dyskusje z kimś kto opiera się nie na wiedzy tylko na własnych przekonaniach bo argumenty nie trafiają
I tu się z Tobą zgadzam :D, własne przekonania nabywa się po wielu latach doświadczeń :D Życzę zdrowia :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12