Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
 Basieńka44
Stosuje ale nie wszystko tak wedle swoich obserwacji
Stosowałam sam aloes czytam też forum jest tam wiele istotnych wiadomości z których korzystam i muszę stwierdzić że widzę ogromną poprawę stanu zdrowia choć nie stosuje ściśle diety jaką podają ani innych rzeczy myślę że wiele w tym racji.
 plama
Dwa dni temu byłem u dermatologa pierwszy raz i dostałem exorex lotion i do natłuszczania diprobase. Nie są to żadne sterydy także postaram się używać tego w miarę systematycznie chociaż muszę przyznać, że nie pachną zbyt ciekawie. Ktoś może używał tych rzeczy i mógłby wypowiedzieć się na ten temat?
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
A ten exorex to dostałes od dermatologa na recepte?
Awatar użytkownika
 szater
to albo mieszkasz w Anglii albo pan lekarz nieswiadom ze w polskich aptekach Exorexu nie kupi sie za boga ojca :notguilty:
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Diprobase - lek w polsce bez recepty nierefundowany, to w jakim celu ta recepta. Chyba że w Wielkiej Brytani też stosuje sie te leki. Z tego co wiem to w Angli dostać sie do dermatologa graniczy z cudem, tam wszelkim leczeniem zajmuje sie tak zwany lekarz rodzinny czy też lekarz pierwszego kontaktu. :surprised:
 plama
Dostałem się do dermatologa po 3 tygodniach także myślę, że to nie był tak strasznie długi okres czekania.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12