- 26 lip 2012, o 19:48
Sterydzik jaki on prosty w użyciu, myk na skórę i po kłopocie, kremik nie brudzi i bez zapachu, płyn na owłosioną skórę głowy po prostu cudo smarujesz i wychodzisz nic tylko stosowac... żadne wyrzeczenie
A jak długo możesz stosować sterydy z "głową" rok dwa a może 10 lat....
z prostej przyczyny one niemiłosiernie śmierdzą jak g...no i piekło razem i siłą rzeczy nie pozostawisz tego na skórze zbyt długo i nie pójdziesz z tym w towarzystwo!!! Jak długo możesz wytrzymać stosując dziegcie m-c może dwa a może 3 m-ce dłużej nie dasz rady...Smród cie zabije
Osiągnęłam remisję po dziegciach, czego nie mogłąm osiągnąć na sterydach, radzę sobie bardzo dobrze i nie mam podstaw do narzekania.
Stosoowanie sterydu z "głową to tak jak moja kuzynka, gdzie jeszcze w wieku szkolnym stwierdzono jej łuszczycę zastosowała steryd wtedy i może jeszcze raz przez okres 10 lat. Od tamtej pory nie ma zmian - to jest stosowanie sterydu z "głową". Ale nie mam stosowania sterydu z "głową " przy łuszczycy nawracającej albo ciągłej...To na tyle
euterpe pisze: Sterydzik na skórę to żadne wyrzeczenieWłaśnie dlatego miedzy innymi, naduzywamy ich, i nie mówie tu tylko o sobie.
Sterydzik jaki on prosty w użyciu, myk na skórę i po kłopocie, kremik nie brudzi i bez zapachu, płyn na owłosioną skórę głowy po prostu cudo smarujesz i wychodzisz nic tylko stosowac... żadne wyrzeczenie

euterpe pisze: Nie ma naturalnych leków na łuszczycę tak jak na prawie żądną inną chorobę.Ale na pewno są mniej inwazyjne, mówi się że dziegcie są rakotwórcze, ale ich nie da sie nadużyć

euterpe pisze:Współczuję. Ja używam z głową i nie mam problemówNie oczekuje współczucia, podkreślam że nie po to piszę zeby ktoś mi współczuł

Osiągnęłam remisję po dziegciach, czego nie mogłąm osiągnąć na sterydach, radzę sobie bardzo dobrze i nie mam podstaw do narzekania.

Stosoowanie sterydu z "głową to tak jak moja kuzynka, gdzie jeszcze w wieku szkolnym stwierdzono jej łuszczycę zastosowała steryd wtedy i może jeszcze raz przez okres 10 lat. Od tamtej pory nie ma zmian - to jest stosowanie sterydu z "głową". Ale nie mam stosowania sterydu z "głową " przy łuszczycy nawracającej albo ciągłej...To na tyle

Ostatnio zmieniony 26 lip 2012, o 20:25 przez Gosiaczek68, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni