- 14 paź 2010, o 21:25
Witajcie
Jestem mamą chorej na łuszczycę dziewczynki, Ja mam 31 lat, moja córeczka 5, choruje na łuszczycę, gdzieś od roku, było zdarte kolano, rana, strup, nie goiło się, poszłam do lekarza - łuszczyca, i to było tylko to jedno miejsce przez dłuższy czas - do czasu, pogryzły ją komary i po strupach zrobiły się kolejne ogniska choroby, to się jakoś nazywa łuszczyca z ran, ma obecnie na jednej nodze dwa miejsca, a na drugiej trzy miejsca, niewielkie placki rzędu 1-3 cm średnicy. Leczyłyśmy się sterydami Elocom na zmianę z diprosalic, potem był protopic, nic nie pomogło, zmieniłyśmy dermatologa teraz mamy lorinden A, vitella, emolium i nie pomaga, w rodzinie miała babcia męża, mam w sobie złość , że padło akurat na moją córkę, mam jeszcze jedną córkę - 2 latka i codziennie ją oglądam ze strachem, ostatnio miała wysypkę, prawdopodobnie alergia. Jak oglądam zdjęcia chorych na łuszczycę i czytam o tej chorobie to chce mi się ryczeć, aż w końcu postanowiłam poszukać jakiegoś forum, aby nie być w tym sama, więc znalazłam was,
Mama 6 letniej biedroneczki