Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
A bo widzisz nowa koleżaneczo, tu, to my wtedy jak już nas ostro cóś przypili, w sensie wnerwi xd albo jak nas admin... tu wyrzuci :notguilty:
W zasadzie gadeczki, to na komunikatorach lecą. Luknij w profile i do roboty.... jak potrzeba :* Pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
 Paweł
No faktycznie aktywność w lato jest mniejsza :D Sam też czasem gdzieś się wybiorę. Ale jakoś lato nas nie rozpieszcza w tym roku. Cały czas prawie pogoda jest niezbyt. Dobrze, że na początku lata się chociaż nieco opaliłem :cool:
Awatar użytkownika
 szater
DolceVita dzieki bardzo za wiadomosci...poczytam,przeanalizuje,odpowiem...jak tylko ochłonę lekko dopiero wróciłam i padam na pyszczywie :crazy:
Awatar użytkownika
 henia
Też lubię czytać, można powiedzieć nawet, że jestem połykaczem literek. Ale nie Kinga, horrorów się bojam :blush: A domek ich pełen, połówek wielkim fanem jest xd
Awatar użytkownika
 zgon1610
A mówią że to pasy ratują życie...
Po zdjęciach widać, że ktoś nad nimi czuwał. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Awatar użytkownika
 puma
no, tylko nie traktujcie takich wieści jako kucjatę przeciwko pasom :annoyed: moja szkolna koleżanka też nie zapinała pasów i też wyleciała przez szybę auta- wprost na drzewo. tak więc wszystko z głową kochani ;)
Awatar użytkownika
 zgon1610
Ja nie apeluje o jazdę bez pasów... Przy mniejszej prędkości (np. po mieście) zawsze mam pasy a na trasie to już niezawsze...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18