Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Paweł
No na sylwestra nie narzekam ;) Ale czas już wrócić do rzeczywistości.

A pierwszy raz jest zawsze najtrudniejszy. Chyba nawet taka piosenka była ;)
Awatar użytkownika
 szater
Kochana Iwonko ja już 16 lat jestem na rencie i co 2-3lata udowadniam ze nie jestem wielbładem :devil: ani za pierwszym ani za 10tym razem nie jest łatwiej...jest coraz gorzej i konca nie widac. :totalshock: Ja też składam własnie papierki do kupy i znowy musze prosic ZUS aby mnie łaskawa komisja przebadała...takie jest życie :surprised:
Awatar użytkownika
 iwona k
Fajnie by było gdyby dali,ale jak nie dadzą to kit im na monogram :devil: na razie nie jestem pod bramką :) mąż i dzieci pracują więc jakoś się wiąże końce ;) .gorzej by było gdybym musiała iść do pracy/ze względu na wiercipiętę to nie bardzo mogę ;) /.co ma wisieć -nie zabłądzi ;) martwić się będę jakby co-póżniej.teraz nie mam na to czasu :D jaka jest sytuacja z przyznawaniem renty to ja zdaję sobie sprawę,że nie będzie łatwo ale mnie chodziło bardziej o to ,że już będę miała jakieś dowiadczenie w tym temacie to i stres ciut mniejszy :) dzięki za odpowiedzi :* :* :*
Awatar użytkownika
 szater
Iwonko życze ci abys dostała rente :D
Stres bedzie ZAWSZE! :D
I za kazdym razem już w gabinecie okaże sie ze własnie brakło jakiegos papierka,nazwy leku ...czy badania :devil:
Dobra rada:przygotuj sie na pismie:co ci dolega i jakie leki bierzesz-koniecznie nazwy i dawkowanie.Jak wchodze i pani mnie pyta :"Co pani jest...?" to zawsze chce odpowiedziec KRAWCOWA :devil:
Awatar użytkownika
 iwona k
no to odpowiadam:renty nie dali :devil:.trudno.nie spodziewałam się czegoś innego :) pani doktor przejrzała dokumentację,popisała wszystko w komputerku,pokręciła rękami i nogami czy jeszcze sę ruszam ,osłuchała /wysłuchała nawet zapalenie oskrzeli :devillaugh: hehe/i w końcu po 20 minutach czekania na korytarzu odebrałam tzw.orzeczenie''-nie jest pani niezdolna do pracy''ito by było na tyle .buziaki :*
Awatar użytkownika
 henia
Iwona cho...ra jasna, powiem tylko. Dobrze, że za wiele nie oczekiwałaś. Trzymaj się dzielna kobieto :*
Awatar użytkownika
 szater
Iwonka nieodpuszczaj odwołuj sie do pierwszej a potem do drugiej instancjii!!!zdobadz jeszcze papiery od ginekologa-Klimakterium....a najlepsze sa od psychiatry....depresja i takie tam róznosci...
Awatar użytkownika
 Paweł
Trochę licho :crazy: Ale może jeszcze da radę się zrobić coś w temacie jak radzi Krysia.
Awatar użytkownika
 iwona k
popróbuję z psychiatrą :P .jeszcze nigdy nie byłam :) płakać nie będę :D widać jestem za zdrowa-mam tylko łuszczycę,nadciśnienie,zwyrodnienia kręgosłupa i stawów rąk i stóp no i jeszcze nie potwierdzone łzs lub rzs bo z wyników to nie wychodzi tak całkiem :) /labolatoryjne -rzs-prześwietlenia -tylko zwyrodnienia/.nie wiem tylko po jakiego grzyba leczę się u reumatologa xd od 6 lat.od małego byłam takie fiwrót na wywrót he he he .na mój rozum to ja chyba powinnam się leczyć u ortopedy pomimo,że moja dr.reumatolog twierdzi inaczej.dzięki kochani za dobre słowo :* :* :*
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18