Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 puma
Paweł ja to źródełko przytoczyłam dla innych, nie dla siebie. ja wiem, że za niezapięte pasy pasażerów płaci kierowca i tyle. jestem kierowcą i miewałam już na ten temat rozmowy z panami z władzy :D w niemczech ta przyjemność kosztuje ok 30 euro, u nas stówkę, można przeliczyć co się bardziej kalkuluje- zapiąć ten pas czy płacić ;)
Awatar użytkownika
 henia
W ten paskudny czas pogodowy, przynajmniej u mnie; szaleją w kwitnięciu moje kwiaty domowe, i dzięki nim mam wiosnę :D
Kamelia mi właśnie zaczyna kwitnąć
Obrazek
Chwalę się xd
Awatar użytkownika
 henia
15. Decyzje podjęte przez administrację nie podlegają dyskusji.
Ano :D
Awatar użytkownika
 henia
Sposób na domową renowację sreberka :D
Do rondla nie za wielkiego wlać wodę i mocno ją osolić, ile się da. Nawrzucać również do tego rondelka takich kulek narobionych z folii/sreberka. W tę miksturkę wrzucić też nasze zaśniedziałe srebrne precjoza. Wszystko gotować tak z 20-30 min. Po zabiegu opłukać, i porządnie wytrzeć.
Jeżeli za pierwszym razem śniedź nie puści, zabiegi powtórzyć, do skutku :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Tak, tak... musicie jeszcze wytrzymać. Nie reagujcie na to, na razie usuwam na bieżąco, ale za jakiś czas coś z tym zrobię. Jeszcze jestem chory do tego :/
Awatar użytkownika
 Seba2801
Dziewczyny jestem pełen podziwu dla Was wszystkich! Skąd bierzecie pomysły na obiady na każdy dzień? Życia kawalera wcale nie jest takie łatwe jak by się wydawało ;) nie wiem już co gotować na obiad. Rosół mi się znudził (a co za tym idzie pomidorówka tez!), kurczaka z ryżem zjadłem już tyle, że do końca życia nie będę go gotować, to samo ze spaghetti, ziemniaki i kotlet -ileż można... W związku z ty, że nie mam pomysły znów wstawiłem rosół :D Ja wymiękam, nie dam rady już wymyślać co sobie ugotować aby urozmaicić dietę... Trochę leń się we mnie odzywa chyba :devillaugh:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18