Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 szater
Iwonka KONIECZNIE !!! sie odwołuj...ludzie często rezygnuja a naprawde warto....z tego co wiem z tych co sie poodwoływali naprawde dostało renty...Trzymam kciuki...sama czekam na termin stawania przed komisja....16 lat tak sie bujam ....
Awatar użytkownika
 iwona k
będę się odwoływać :D .przecież głowy mi nikt nie urwie za to :) .powoli schodzę ze sterydu to jak mi łapki spuchną to się nawet nie podpiszę hehe :)w międzyczasie wybiorę się do psychologa hehe. buziaki :* :* :*
Awatar użytkownika
 szater
Psychiatra! Koniecznie Psychiatra...nie psycholog...on nie lekarz to magister! :devillaugh: Opinie moze napisac i zaswiadczenie o chorobie wystawic PSYCHIATRA.... :D
Awatar użytkownika
 henia
Gadki do głębokiej nocki, z pewną Dorą, są zajefajne. Chyba, ze przegrzejemy łącza i ją wyrzuci skype xd . Jeżeli jest chętny, trzeci do brydża ;) to zapraszamy.
Awatar użytkownika
 Paweł
Jak tam początek lata? Korzystacie już ze słońca? :cool:
Ja to w zeszły weekend spaliłem się na słońcu :P Za dwa dni przybiorę pewnie ładny brunatny kolor ;)
Awatar użytkownika
 puma
no to super :D ja już też mam za sobą pierwsze letnie kolorki, dziś też wybieram się na leżaczek :inlove: moja skóra jest baaaardzo szczęśliwa :D
Awatar użytkownika
 szater
..ja juz brazowiutka...białych plamek od chole... ale za mało dopiekłam...jeszcze tak z 7 dni i bym te @ wypaliła na dobre a tak to....cosik juz wyłazi :devil: w moim przypadku balkon czy solarka....to zbyt monotonne...usiedziec na miejscu nie moge ;)musowo mi do Turcji wracac......
 Basieńka44
No mnie w Boże Ciało pierwszy raz w tym roku poparzyło słońce z poparzeniem poradził sobie żel z żywokostu opalenizna została to coś w końcu idzie ku lepszemu.
 DolceVita
witajcie :inlove:
ale tu fajnie jest ;)
tylko coś widzę że na urlopach wszyscy, dawno tu nikt nie zagladał
Ja tu nowa cieszę się że będę mogła Was poznać i wreszcie mieć z kim pogadać:)
U mnie dziś pogoda koszmarna, leje jak z cebra ( od dwóch tygodni zresztą) i jest zimno, moje stawy i kości uwielbiają taką pogodę :devillaugh:
Mam nadzieję,że jak pójdę po niedzieli na zasłużony urlop to się trochę rozjaśni, tak mi się marzy odrobina słońca i ciepełka....i tak wygrzać stare gnaty na leżaczku...NO nic to będzie lepiej:)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18