Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Paweł
Spokojnie Iwonko :) Wiadomo, że każdy ma swoje sprawy i nie zawsze ma czas. Pewnie brzdąc nie daje Ci tam żyć ;) Spokojnie relaksuj się w wannie :D Taka kąpiel odpręża i wygrzewa w te chłodne jesienne wieczory :)
Awatar użytkownika
 iwona k
masz racje Pawel.troche odpoczne przez te pare dni bo corka ma wolne.nie wiem co sie stalo z moja klawiatura.nie wbija mi ogonkow przy a,e,a zamiast y wbija z .inne znaki tez sie pokrecily.. moze cora cos poradzi.
Awatar użytkownika
 Paweł
Iwonko wciśnij na klawiaturze lewy ctrl + lewy shift ;) Powinno zadziałać ;) Pewnie przez przypadek na klawiaturze wcisnęłaś tą kombinację klawiszy, która przestawia znaki ;) Zdarza się :)
Awatar użytkownika
 puma
iwonka, dzielna z ciebie babcia :D
a ja czytając twoje zmęczone posty roztaczam przed moją córką cudowne wizje panieńskiego życia xD
Awatar użytkownika
 iwona k
dzięki za radę :D .przyda się na pewno na zaś bo jak weszłam na drugie forum to już było o.k. widocznie tak było jak piszesz :blush: Puma,ratuj się kto może ;) ale co ma wisieć nie utonie hehe.,Magdalen- :D Szater-jestem na nieszczęście mamusią synowej :angry: masz dobrze że w domku chłopaki :) buziaki dla Was wszystkich :* :* :* :* :*
Awatar użytkownika
 iwona k
witam wszystkich po dłuższej przerwie.nie mogłam się przez jakiś czas zalogować ale to chyba nie tylko ja miałam ten problem.pomału ogarniam tę moją gromadkę.w międzyczasie miałam totalny wysyp.trochę w tym mojej winy bo nie brałam leków tak jak powinnam,trochę nerwów też zrobiło swoje ale już po wszystkim.powoli każdy się wtoczy na swoje tory i będzie dobrze.trzymajcie za mnie kciuki pod koniec stycznia.właśnie złożyłam papierki do zusu o rentę.nie spodziewam się pozytywnej odpowiedzi po komisji ale nic mnie nie kosztuje próbowanie.co mi tam.buziaki :* w nowym roku :D .
Awatar użytkownika
 Paweł
No koniec roku zawsze jest zwariowany :D Ja się powoli już ogarniam ;) Wczoraj z sylwestra wróciłem xD

Jak można to trzeba próbować Iwonko :) A może akurat się okaże, że na nowy rok przyznają Ci rentę :) Trzymam kciuki :)
Awatar użytkownika
 iwona k
to widzę bal był udany :D ja w nowy rok grzecznie do domku na kolację sciągnęłam ;) a w kwestii renty ,zobaczymy.pierwszy raz to człowiek nie wie jak się do tego zabrać.za drugim razem będzie już łatwiej :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18