W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Basieńka44
antonia pisze:
Basieńka44 pisze:Sadze mają swoje zadanie widać do spełnienia
Aż umieram z ciekawości, jakie? :surprised:
No tym się nie podzielę :notguilty: wolę żebyś jeszcze trochę pożyła :* nie mam zamiaru mieć nikogo na sumieniu że go uśmierciłam swoim postem :(
Awatar użytkownika
 antonia
Obiecuję Ci, że nie zacznę palić, tak więc możesz wyjawić tajemnicę dlaczego tak bardzo zabiegasz o czystość jelit zanieczyszczając jednocześnie płuca, czyżby stan jelit miał wpływ na łuszczycę a zanieczyszczenie płuc pomagało w pozbyciu się tej choroby?
 Basieńka44
Palenie to nałóg a nie chimera,nie każdy może się z nim pożegnać :notguilty:
Stan jelit ma niezaprzeczalny wpływ na cały organizm a nie tylko na łuszczyce.
Nie jestem ideałem mam swoje wady jak i zalety
jakieś niedociągnięcia muszą być padło na nałóg tytoniowy
wszak jak to mówią na coś trzeba umrzeć xd
 123456
Troszke zmienie temat. Bylam dzisiaj na ostatnim 20 naswietlaniu. Zeby zapisac sie na druga serie trzeba odczekac min. 16 dni, gdyz inaczej fundusz im nie zwroci..

I dostalam recepte zeby w tym czasie smarowac sie. Na recepcie belosalic....
Awatar użytkownika
 antonia
Basieńka44 pisze:Palenie to nałóg a nie chimera,nie każdy może się z nim pożegnać Stan jelit ma niezaprzeczalny wpływ na cały organizm a nie tylko na łuszczyce.
Czyli stan płuc jest nieważny, bo to nałóg, jelita muszą być czyste, bo to chimera, świetnie wykombinowałaś, cała Ty xd xd :* :*
Awatar użytkownika
 antonia
123456 pisze:Też myślałam, że to może coś z zatokami się dzieję.
A nos mi się zatyka tylko w nocy. Ja niemądra używałam długooo obkurczających kropli na noc, żeby spać nieprzytkana:P Z katarem raczej nie mam problemów, jedynie takie, że na zimnie mi wciąż się z niego leje;p więc zimą przechlapane:p ale takie coś ma każdy w większym lub mniejszym stopniu:P
Testy alergiczne miałam robione kilka lat temu i naskórkowe ( teraz wiem, że nie powinnam w ten sposób robionych chyba mieć) i z krwi, wszyskie ujemne, ale rzeczywiście czasem może od razu wszystko w testach nie wyjść.
A wracając do rzeczy, nie ma skutków bez przyczyny.
Dokładnie skontroluj warunki w jakich śpisz. Wilgotność powietrza w pokoju, pościel, poduszki, przepuszczalność powietrza w pościeli, pierze, bielizna nocna, naturalny czy syntetyczny materiał, gatunek roślin doniczkowych, wszystko to może mieć znaczenie.
 Basieńka44
antonia pisze:
Basieńka44 pisze:Palenie to nałóg a nie chimera,nie każdy może się z nim pożegnać Stan jelit ma niezaprzeczalny wpływ na cały organizm a nie tylko na łuszczyce.
Czyli stan płuc jest nieważny, bo to nałóg, jelita muszą być czyste, bo to chimera, świetnie wykombinowałaś, cała Ty xd xd :* :*
Wszystko jest kochana ważne tak stan płuc jak i jelit
zapewniam cię że moje płuca są w porządku mimo palenia :notguilty: oczyszczam je systematycznie ale...............................................
nie płukankami wodą
widzisz wystarczy inhalacja taką niepozorną herbatką z miodem żebym mogła ujrzeć co wychodzi na zewnątrz
powiesz wiara??
ja powiem nie wiara a fakty
Awatar użytkownika
 antonia
Basieńka44 pisze:zapewniam cię że moje płuca są w porządku mimo palenia oczyszczam je systematycznie ale...............................................nie płukankami wodąwidzisz wystarczy inhalacja taką niepozorną herbatką z miodem żebym mogła ujrzeć co wychodzi na zewnątrz
I co wychdzi na zewnątrz?
 123456
Czy jak np. pójdę do eskulapa to wypłukają zatoki bez konsultacji laryngologicznej? Albo gdzie można iść na płukanie zatok?
Samej trochę boje się pierwszy raz to robić.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18