antonia pisze:Basieńka44 pisze:Każda z was niech zada sobie pytanie jak przy stanie zapalnym pęcherza potrafi szczypać mocz i co wtedy się robi nawet malutkim dzieciom
To Tobie należy się tytuł eksperta, bo w przeciwieństwie do mnie znasz odpowiedź na wszystkie tematy, ja nie miałam nawet pojęcia, że łuszczyca może być w pęcherzu i w cewce moczowej i jak mnie nie uświadomisz, to w życiu nie zgadnę co się robi nawet malutkim dzieciom przy stanie zapalnym pęcherza. Inni czytelnicy nieeksperci też by się chętnie uświadomili w tych tematach, gdybyś zechciała podrzucić linka...

Gdzieś napisałam że łuszczyca jest w pęcherzu

czy cewce moczowej
a tu tylko mnie się zarzuca że nie umiem czytać ze zrozumieniem
a łuszczyca w miejscach intymnych to nic innego jak schodzący drogą moczową stan zapalny wszak to droga wydalania
i jak mnie nie uświadomisz, to w życiu nie zgadnę co się robi nawet malutkim dzieciom przy stanie zapalnym pęcherza.
czy u twoich dzieci przy zapaleniach w tych miejscach nigdy nie występowało zaczerwienienie i ból? bo u moich tak co wtedy robiłam przemywałam rumiankiem i smarowałam zwykłą wazelin-ką
przy schodzącym stanie zapalnym drogami moczowymi mocz jest żrący
uszkadza delikatne ścianki narządów płciowych itp.
cytryna zmienia ph moczu co jest bardzo pożądane w tym czasie
Do eksperta jakich tu wielu mi daleko dzielę się tylko obserwacjami z własnej praktyki
nie mam czasu na szukanie linków każdy może sam