Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
dokładnie...i to nalezy ...zmienic :P

Antonia nie potrzebuje adwokata,doskonale sobie radzi sama :P a i w mojej wypowiedzi chodziło o fakt przytoczenia słów ,osoby która nigdy nie wypowiadała sie na tamtym forum .....mogło sie udac ;)
Zycze zdrówka i....bede pilnie sledziła efekty :*
Ostatnio zmieniony 2 gru 2013, o 18:08 przez szater, łącznie zmieniany 1 raz.
szater pisze:Faktycznie była zalogowana od lat ale NIE NAPISAŁA TAM ANI JEDNEGO POSTA...uczyniła to dzis po tym jak wkleiłam linka tu[...]
Po pierwsze to dzieje sie tam wiec dlaczego przenosisz to tu? hę
I nie zalogowana, tylko zarejestrowana :D
[...]Cytowanie słów osób nie bywających,nie wypowiadających sie w danym miejscu i to w dodatku cynicznie drwiąc z ich wypowiedzi uważam za nieetyczne i nie ma to sie nijak do swobody wypowiedzi
Wolnosc to nie samowolka i nietykalnosc :P
[/quote]
Tu tylko piszemy/czytamy więc odbiór tych słów, może być ułomy, Twój też. Zapytaj, dopytaj ale nie rzucaj sie do gardła, po co to?
Jezeli masz z tym problem albo nie chce Ci się - zawsze możesz dany post zasygnalizować/zaraportować adminowi(masz taki wykrzyknik tu).

Podawanie źródeł swoich wiesci, na forach, jest jedynie w sferze dobrego obyczaju. Buziaki obu Paniom przesyłam :*z prośbą o wrzucenie na luzik :)
Henia moze tak Ty spokojnie....bo bawisz sie w adwokata...tak jakby...bardzo poważnie :nomnom:
Jak zwał tak zwał...każdy wie o co chodzi,nie widziałam powodu zgłaszania posta bo nie łamał regulaminu tylko etyke.
Pozwól że bede reagowała tak jak bede uważała za stosowne xd edukacje zakonczyłam ;) nie widze niczego złego w tym iż zwróciłam uwage na cos co po prostu mi sie nie spodobało.Miłego wieczoru wszystkim :*
Antonia nie potrzebuje adwokata,doskonale sobie radzi sama :P a i w mojej wypowiedzi chodziło o fakt przytoczenia słów ,osoby która nigdy nie wypowiadała sie na tamtym forum .....mogło sie udac
Co mogło się udać????
To że ktoś się nie wypowiada w danym miejscu nie znaczy to dla mnie że nie może
wiedziałam że jest zarejestrowana na tamtym forum i może się wypowiedzieć jak będzie mieć życzenie jak i że zagląda tam czasem
Powiem tak preparat NIE POSIADA ATESTÓW POLSKICH,nie ma podanego dokładnego składu,stworzony został NA POROST WŁOSÓW ,NIE POSIADA ZEZWOLEN UPRAWNIAJĄCYCH DO OBROTU JAKO PRODUKT LECZACY JAKAKOLWIEK CHOROBE.Na butelce oferowanej dla klienta NIE MA DATY PRODUKCJI ANI TERMINU WAŻNOSCI.

cZY JEST ON GODNY ZAUFANIA-OCEN SAM :notguilty:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10