Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
puma pisze:nie wiem gdzie i co czytasz o sterydach, ja odniosłam się do twojej ostatniej wypowiedzi. jesteś mało precyzyjna, jak mój nastoletni syn, który mówi "ja zawsze" albo "ja nigdy" ;)
Na każdym forum dyskusje w temacie :notguilty:
nie czytaj mnie więc nie jest to konieczne a już dyskusja ze mną zupełnie zbędna ja myślę :notguilty:
puma pisze:
Basieńka44 pisze: (...) a już dyskusja ze mną zupełnie zbędna ja myślę :notguilty:
wreszcie chlapnęłaś coś z sensem.
motto na dziś- fanatyzm gorszy od faszyzmu.

end.
puma kochanie to działa w dwie strony u mnie fanatyzm a u ciebie co :notguilty: :notguilty:
nic ci nie dolega nic ci nie szkodzi a jednak chorujesz
czy to też nie pewien rodzaj tego co mnie zarzucasz :notguilty:
może zanim wytkniesz drzazgę w oku brata/siostry sprawdź czy czasem tobie belka nie przesłania widoku :notguilty:
Nie rozumiem już - o co tu tak naprawdę chodzi? 8 stron gadki o preparacie? Juz lepszej reklamy, to nie zrobicie jemu - nigdy i nigdzie :crazy:
Pomaga Basi, wiec niech sobie go stosuje. Jej prawo i jej wybór. Pisze o tym w odp. miejscu forum więc o co ten krzyk?

PS. Szater ten link jest zbędny, uważam. Vitaminka jest na tamtym forum. Badzie miała chęć, to sie odezwie a nie, to tez jej wybór. Uszanujmy swoje zdania i swoje opinie. Prosząc o wolność w wypowiadniu się dla siebie, postarajmy się też, o uszanowanie jej u innych. Będę wdzieczna :*
szater pisze:w obronie owego preparatu jestes widac zdolna wiele zrobic:

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... ntry182016

coraz wiecej postów ,zachowan nieetycznych...moze warto Basiu zastanowic sie nad swoim postepowaniem,bo wszystkim chetnie wytykasz a sama zachowujesz sie.... :notguilty:
odpowiedziałam tutaj
http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... ntry182021 :D
Faktycznie była zalogowana od lat ale NIE NAPISAŁA TAM ANI JEDNEGO POSTA...uczyniła to dzis po tym jak wkleiłam linka tu. :surprised:
Cytowanie słów osób nie bywających,nie wypowiadających sie w danym miejscu i to w dodatku cynicznie drwiąc z ich wypowiedzi uważam za nieetyczne i nie ma to sie nijak do swobody wypowiedzi
Wolnosc to nie samowolka i nietykalnosc :P
szater pisze:Faktycznie była zalogowana od lat ale NIE NAPISAŁA TAM ANI JEDNEGO POSTA...uczyniła to dzis po tym jak wkleiłam linka tu. :surprised:
Cytowanie słów osób nie bywających,nie wypowiadających sie w danym miejscu i to w dodatku cynicznie drwiąc z ich wypowiedzi uważam za nieetyczne i nie ma to sie nijak do swobody wypowiedzi
Wolnosc to nie samowolka i nietykalnosc :P
Nie wiedziałam że ma adwokata w twojej osobie który lepiej wie gdzie bywa :crazy:
Ja za nieetyczne uważam oczernianie czegoś czego się nie zna
Mało że w mojej wypowiedzi nie widzę cynizmu to nawet on mi na myśl nie przyszedł
bo wszystkim chetnie wytykasz a sama zachowujesz sie.
ale jak widać "mierze ciebie swoją miarą" :notguilty:
Powtórzę ...........gdyby któraś z was znała preparat ,stosowała go w formie chociażby testów i na tej podstawie go krytykowała nie było by słowa sprzeciwu z mojej strony
Jednak w obecnej sytuacji nie mogę i nie chce postąpić inaczej
stosuje go po raz drugi
za pierwszym razem zaleczyłam nim ręce teraz obserwuje jego działanie na nogach więc mam pełne prawo wydać opinie zgodną ze stanem faktycznym jaki obserwuje u siebie
Mam też pełne prawo wydać opinie pozytywną jako że jego działanie jest u mnie pozytywne
Lecze się ziołami od 5 lat znam ich działanie
preparat jest ziołowy wszystkie zioła w nim zawarte mają prawo zaleczać zmiany łuszczycowe pojedynczo złączone w taki a nie inny skład działają szybciej
Ostatnio zmieniony 2 gru 2013, o 18:15 przez Basieńka44, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10