Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Bafra pisze:[...]Po moim poście miałam nadzieję, że będą pytania – nie, nie doczekałam się - szkoda[...]
Jakie pytania i do kogo? Przecież Pani nawet nie raczyła się nam przedstawić :surprised: Jesteśmy gościnni, fakt ale nie namolni ;)

Forum proszę Pani, to przede wszystkim dialog. A ten, jako taki, niesie za soba wyjaśnianie/dopowiadanie, niejasności. Potem jest już tylko światło xd Pozdrawiam :)
teraz masz mozliwosc sprawdzenia na własnej skorze jak to jest byc atakowanym....uwazasz ze nasze wypowiedzi są niesprawiedliwe...takie czasem są i twoje.dobry czas do przemyslenia.
A to już rozumiem Krysiu twoją wypowiedż w temacie :crazy:
henia pisze:Kochanie, tu nie chodzi wcale o to czy Cię znam, czy Ci wierzę i czy Ci ufam w sensie Twoich intencji.
Niemniej, TAK, wklejajac tu te informację - zareklamowałaś produkt
Reklama (z łac. reclamo, reclamare) – informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub ideii (np. promowanie marki)[...]
Tyle Wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/Reklama > może teraz będziesz miała jasność - co do moich wypowiedzi.
W myśl tej definicji - wszystko, co piszemy o poszczególnych preparatach czy mazidłach, jest ich reklamą. Więc i Ty, tak jak my, swoimi wypowiedziami na forach, reklamujesz pewne "historie" w sensie metody leczenia; jak też firmy, co do ktorych masz zdanie, że tylko one u Ciebie się sprawdziły - np. maść z Vit.A firny Hesco - o ile dobrze pamietam.
Buziaki przesyłam :* z nadzieją, że masz już pełną jasność mojej postawy :D
pewnie że mam choć może nie sięgam poziomem intelektualnym zbyt wysoko xd
Zawsze opisuje tylko to co u mnie zadziałało nawet jak podaje konkretną firmę gdyż kupując produkt innej firmy nie mam tego samego efektu
jeśli niechcący kogoś reklamuje :notguilty: nie jest to moim zamiarem a chęcią podzielenia się sukcesami dla szukających co może zadziałać innego oprócz sterydów ;)
więc wszystko jest reklamą nawet wtedy kiedy piszecie i wy o proderminie czy cygnolinie nieprawdaż :P
Jednak wydaje mi się że jak się kogoś zna choć trochę inaczej odbiera się jego intencje niż osoby znanej tylko z nica :*
Basieńka44 pisze:[...]więc wszystko jest reklamą nawet wtedy kiedy piszecie i wy o proderminie czy cygnolinie nieprawdaż[...]
Prawdaż. Dodatkowo, jest to reklama, poparta doświadczeniami na własnym dupsku przeprowadzonymi :D
[...]Jednak wydaje mi się że jak się kogoś zna choć trochę inaczej odbiera się jego intencje niż osoby znanej tylko z nica
Kochanie, to jest forum publiczne, i tu nie propagujemy pitu pitu, hlastu hlastu. Tu, bierzemy odpowiedzialność, za swoje słowa i czyny - toż od dawna, to forum również tworzysz :D

I na koniec perełka :D
pewnie że mam choć może nie sięgam poziomem intelektualnym zbyt wysoko[...]
Klasyk był rzekł : "Tam siegaj, gdzie wzrok nie siega; Łam czego rozum nie złamie..." Buziaki :*
problem nie polega na tym czy ten specyfik jednym pomaga a drugim szkodzi, tylko na tym, że wynalazca tego cudeńka nie chce podać jego składu, ograniczając się do stwierdzenia, że jest on całkiem naturalny (z pamięci). na którymś forum czytałam o leczeniu moczem, i nawet niektórzy sobie to chwalili. więc jeśli nasikam do butelek (i sprzedam za ciężkie pieniądze) zapewniając, że jest to całkowicie naturalne minę się z prawdą?
są chętni?? :devillaugh:
Dodano: 20-10-2013, 10:12

Gość
Piszę w imieniu mojego brata, który wyleczył łuszczycę w miejscach intymnych przy pomocy Nefretu. Minęło pół roku, dziś to inny człowiek, bez kompleksów, nadrabia zaległości które zabrała mu ta łuszczyca przez 4 lata. Wyraża wdzięczność twórcy Nefretu. Iwona.
Basiu sorki ale takie wpisy...ktos,komus .cos...siostra za brata...Antek za kobite Franka....smieszne.
wyleczył łuszczyce,tamten nadrabia...co nadrabia życie?
Basiu poczytaj spokojnie o co chodzi,raz i potem jeszcze raz...moze zrozumiesz.
Nadal bronisz do upadłego tego preparatu...a to nie do konca chyba o to chodzi.

Pani Bafra cytuje:
"Kochani, nie obraźcie się ale myślałam, że znajdę tu ludzi przyjaznych, którzy potrafią wspierać, podtrzymywać na duchu – pomyliłam się".
po napisaniu trzech postów w dziele REKLAMA tak szybko ocenia Pani nas?,moze najpierw nalezało by poczytac forum...co robimy od lat,jak pomagamy....ocena bee bo...nie zgadzamy sie z pani podejsciem euforycznym?...co do wieku...no cóż raczej nie ma on znaczenia ale jezeli juz to....pół wieku to juzdawno strzeliło :P
Nie zmienia to jednak faktu że takie wpisy w necie się pojawiają :P
prawda
Tak bronię preparatu bo wiem jak działa była bym nie w porządku nie podkreślając tego ;)
Pokaż mi choć jeden mój wpis gdzie zachwalam coś czego nie stosowałam i nie znam działania :notguilty:
Basieńka44 pisze:puma na ulotce załączonej do przesyłki jest podaney skład ziół jak ktoś miał wie :surprised:
ohohoho a skład moczu wychodzi w badaniu :P a ja bym chciała wiedzieć zanim kupię i się nasmaruję.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10