- 28 lis 2012, o 22:45
W oczekiwaniu na te obiecane fotki
Osobiście, to powoli bym z tej proderminy wycofywała się, może? Zobacz na małym obszarze, jak skóra, i to co pozostało, będzie się zachowywało bez proderminy? Może same kąpiele, i natłuszczanie/nawilżanie, dokończą dzieła? Kombinuj Młoda, powodzenia

BIATA pisze:[...]dalej się smaruję jeśli proderminę mam na sobie 3 h to wszystko super wygląda i są białe plamy i czasem mam wrażenie że to nie długo już koniec, a jak mam ją na sobie całą noc no to te zmiany są bardziej czerwone i w koło zmian też są zaczerwienienia, no i wtedy nie ma białych plan tylko są trochę zaczerwienione, więc to zależy od tygodnia jeden tydzień jest ładny drugi trochę gorszy, bo jednego tygodnia nakładam na około 3 h a drugiego na 8 h[...]Beatko to może Ty nie nakładaj tej proderminy na taki długi okres czasu w sensie na całą noc? Może niepotrzebnie tylko podrażniasz, tę swoją podleczoną skórę?
Osobiście, to powoli bym z tej proderminy wycofywała się, może? Zobacz na małym obszarze, jak skóra, i to co pozostało, będzie się zachowywało bez proderminy? Może same kąpiele, i natłuszczanie/nawilżanie, dokończą dzieła? Kombinuj Młoda, powodzenia

"Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"