Już jestem więc zarz odpowiem na pytania

zgadza się Henia w tamtym tygodniu pracowałam na noc bo teraz mam system trzy zmianowy niestety, a przed chwilą wróciłam z Warszawy więc dlatego dopiero tu jestem
Przyglądam się swojej diecie ale nie zauważyłam żeby moja skóra zle reagowała po czymś tam, obserwuję cały czas ale nie widzę nic.
Wydaję mi się że nie mam uczulenia na słońce ale nie wiem. Przez uczulenie na słońce łuszczyca by mi wyszła?? uczulenie to jakieś krostki swędzące ale chyba nie łuszczyca. A Cynk biorę tylko jedną tabletkę dziennie no i beata karoten i ten sylimarol dwa razy.
Mi się wydaję że wysypało mnie od tego zęba może tak być??ale nie wiem bo teraz go kanałowo leczę bo pani doktor wcześniej nic nie widziała chociaż jej mówiłam że mi reaguje na ciepło i zimo, pisałam Wam o tym. Nie umiem się sobie przyjrzeć i zachamować tego bo nie wiem o co chodzi czemu mnie wysypało. Ale chyba już nie sypie bynajmniej narazie nic nie widzę. W ogóle ja tego nie kapuję tamte zmiany stare zeszły już dawno(te zeszło roczne) a przecież ciągle coś nowego mi wychodziło pamiętacie jak Wam pisałam o tym.
Basieńko a mój wysyp wygląda tak normalnie jak zawsze nie ma tam żadnego płynu, po prostu normalne małe zmiany łuszczycowe. No i te zmiany małe mi się już szybko powiększyły i narosła na nich malutka łuska cieniutka, choć nie wiem czemu bo przecież nawilżałam codzień maścią nagietkową, powiem Wam że z tego co widzę u siebie to kąpiele może i są pomocne w leczeniu łuszczycy, ale nie mogę zrezygnować z leczenia maściami i postawić tylko na kąpiele bo te zmiany się powiększają, od miesiąca nie uzywam proderminy i stosowałam tylko kąpiele i widzę że u mnie to jest tak że trzeba chyba się leczyć maściami i wspomagać tylko kąpielami ale nie postawić tylko na kąpiele jako leczenie podstawowe.