W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 henia
Młoda, bedę sobie zakupować nowy dziegć wynaleziony w sieci. Podziele się, jak zwykle :D

W kwestii exorex - jak masz chęć, to może uderz tu
Tak jak w temacie. Odsprzedam Exorex lotion 250ml. Używany ale tylko trochę. Maxymalnie zużyłem 50ml. Mi wogóle nie służy. Ale jak narazie pomaga mi maść z cygnoliną 0,1. Cena do uzgodnienia. Ja chcę się pozbyć preparatu ktory był drogi a mi nie pomógł a może komuś słuzy a chce tanio go nabyć. Info proszę na maila mazak_79@o2.pl Pozdrawiam.
http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... ntry178733
Witam jesli bedzie ktos zainteresowany exorexem moge pomodz w zalatwieniu wiem ze nie jest on tani ale postaram sie zalatwic najtaniej jak to tylko mozliwe pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
 henia
Krzysiu miło, że oferujesz Swoją pomoc, to bardzo budujące w sensie wiara w człowieka nie gaśnie :*

Biata jest tą osobą, której powinniśmy pomagać w miarę swoich możliwości czy wiedzy; jej postawa, jej walka opisana tu, jest tego dowodem :)

Myślę, że jak Młoda wpadnie tu, to skontaktujecie się w sensie dogadacie :D Pozdrawiam
 BIATA
Dziękuję Heniu za tą informację o tym że ten mazak chce odsprzedać ten exorex dziękuję :* już napisałam do niego emaila i się dopytałam za ile chciałby go sprzedać. Dziękuję również Heniu że chcesz się podzielic nowym dzigciem zresztą ty Heniu wszystkim się ze mną dzielisz taki wspaniały z Ciebie człowiek :*
Krzysiek dziękuję bardzo że chcesz mi pomóc wysłałam Ci prywatną wiadomość ile by to wyszło itp.
Oj ta wiara w człowieka masz rację Heniu nie gaśnie ja WY jesteście dla mnie wspaniałym przykładem.
 BIATA
Dogadałaam sie z tym mazkiem on chce za niego 70 zł + przesyłka więc myślę ze to przyzwoita cena. Więc Tobie Krzyśku dziękuję za chęć udzielenia pomocy, i nie będę Ci teraz zawracała głowy jak coś inną razą skorzystam jeśli jeszcze będziesz chciał pomóc :D
 BIATA
Dziś się opalałam :) i nie parzyła mnie skóra pewnie dlatego że smarowałam skóre dopiero 2 razy proderminą więc ona jeszcze nie przeszła nią.
Mazak już mi wysłał exorex więc nie długo będę się nim już smarowała no i opalała bo ma być ładnie w końcu :D
Właśnie przygotowuję sobie kapiel w płatkach owsianych, gotuję je tak jak mi Antonia radziła w garze 5 litrowym 4 szklanki płatek mam wsypać i czekać aż się zagotują a potem jeszcze pogotować około 5-10 minut. Kupiłam taką paczkę tych płatek za 2 zł ale ona mi wystaczy na dwa razy więc muszę się zaopatrzeć w większe, a czemu taka kąpiel w płatkach jest dobra?? co one w sobie mają?? olej to rozumiem nawilża ale płatki?? a i jeszcze jedno pytanie same płatki mam dodać do tej kąpieli tak?? bez soli?? jeśli uważacie że jakoś inaczej powinnam przygotować tą kąpiel to piszcie xd
Awatar użytkownika
 henia
BIATA pisze:[...] a czemu taka kąpiel w płatkach jest dobra?? co one w sobie mają?? olej to rozumiem nawilża ale płatki??[...]
[...]Krzem:

Po czym poznać, że zabrakło go w naszej diecie? Skóra szybciej się starzeje i wiotczeje. Źle się regeneruje, a trądzik się nasila. włosy i Paznokcie są osłabione. Dodatkowo, zwiększa się podatność na żylaki i cellulit.

Gdzie szukać krzemu? Wzbogać dietę w płatki owsiane, chleb razowy, otręby pszenne, herbatki ze skrzypu oraz z pokrzywy[...]
http://www.papilot.pl/twarz-i-cialo/292 ... iekna.html
[...]Przede wszystkim są skarbnicą minerałów i witamin. 100 g surowych płatków nie ma w ogóle soli, sodu tylko 4 mg, za to aż 350 mg potasu, 54 mg wapnia, 129 mg magnezu, 3,9 mg żelaza, 5mg manganu. Gotowane płatki nie zawierają praktycznie witamin a surowe mają np. 0,462 mg witaminy B1 i 0,151 mg witaminy B2, 0,87 mg witaminy PP i aż 2 mg witaminy E. No i oczywiście błonnik który w 100g surowych płatków występuje w ilości 1,9 g. Poza tym trzeba jeszcze dodać, że płatki zawierają spore ilości cennego cynku o który wcale nie tak łatwo w produktach (maja go 2 razy więcej niż jabłka czy gruszki[...]
http://www.ekoquchnia.pl/2009/05/platki ... -wszystko/

To co dotyczy diety, to również tyczy kapieli :) i tak, kąpiel bez soli :)
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 103