- 21 lip 2013, o 22:37
Niestety diety nie utrzymuje,ale wktótce postaram się odtworzyć porcje szpitalne. Puki co zacząłem od lewatywy ( jednej ,nie całej serii)mam nadzieję ,że zobaczę poprawę 

Gancklos pisze:Niestety diety nie utrzymuje,ale wktótce postaram się odtworzyć porcje szpitalne. Puki co zacząłem od lewatywy ( jednej ,nie całej serii)mam nadzieję ,że zobaczę poprawęRegularne stosowanie lewatyw działa negatywnie na organizm. Po pierwsze zaburza naturalną florę bakteryjną jelit. Po drugie jelita rozleniwiają się, przez co może dochodzić do częstszych zaparć ze względu na złą pracę jelit.
Regularne stosowanie lewatyw działa negatywnie na organizm. Po pierwsze zaburza naturalną florę bakteryjną jelit. Po drugie jelita rozleniwiają się, przez co może dochodzić do częstszych zaparć ze względu na złą pracę jelit.Pełna zgodność Pawle poza tym podczas robienia lewatyw może dojść do uszkodzenia jelita i poważnych problemów zdrowotnych
Kamila pisze:A w takim razie czego unikacie jeżeli chodzi o jedzenie?z pewnością konserwantów i śmieciowego żarcia typu kuksu i inne kubki, ostrych przypraw, tłuszczu i cukru, chociaż z tymi dwoma ostatnimi osobiście nie mam problemu