- 1 paź 2012, o 11:02
Przecież napisałem, że plamy powoli zaczynały blednąć i to po 15 dniach. Gdyby tą diete stosować chociaż przez 2 miesiące na pewno byłoby widać jej skutki. Po drugie już na innym forum wyczytałem jak jakaś kobieta opisywała swoją diete na łuszczycę która zeszła. Oczywiście ona ważyła jakieś 90 kg i schudła około 30, ale łuszczyca znikła, także to nie jest jakiś mój wymysł.
No i po trzecie to ja chodzę do to takiego lekarza jaki miałaś/miałeś na myśli - psychiatry. A to z powodu mojej mini deprechy i stresu i zażywam seronil, który moim zdaniem też miał mały udział w blednięciu plamek.
Więc może ty opiszesz własne panaceum które stosujesz na swoją łuszczycę to może zaprzestane swoich sposobów.
No i po trzecie to ja chodzę do to takiego lekarza jaki miałaś/miałeś na myśli - psychiatry. A to z powodu mojej mini deprechy i stresu i zażywam seronil, który moim zdaniem też miał mały udział w blednięciu plamek.
Więc może ty opiszesz własne panaceum które stosujesz na swoją łuszczycę to może zaprzestane swoich sposobów.