Tu jest odpowiednie miejsce, aby porozmawiać na temat spożywanych produktów, diety w łuszczycy.
 horn
Niby po co żartować?
A jak bierzecie sterydy albo biologiczne to też żartujecie?

Przed głodówką zioła na opróżnienie żeby żołądek zrobił takie plum do środka , i ile sie uda od jednego do kilku dni na wodzie, herbacie , woda +sok z cytryny albo z gejfruta, sok z surowej kapusty , później zielsko , dużo czosnku , kefir, cebula , sałata , olej , zresztą co ja bede pisać jak by pan nie wiedział jak i dlaczego , a może łuszczyca ma dużo wspólnego z grzybem czy candidą .
Awatar użytkownika
 henia
horn pisze:Niby po co żartować?
A jak bierzecie sterydy albo biologiczne to też żartujecie?

Przed głodówką zioła na opróżnienie żeby żołądek zrobił takie plum do środka , i ile sie uda od jednego do kilku dni na wodzie, herbacie , woda +sok z cytryny albo z gejfruta, sok z surowej kapusty , później zielsko , dużo czosnku , kefir, cebula , sałata , olej , zresztą co ja bede pisać jak by pan nie wiedział jak i dlaczego , a może łuszczyca ma dużo wspólnego z grzybem czy candidą .
Takim podejściem do tematu głodówki, robisz sobie krzywdę, moim zdaniem. Za wszystko w życiu trzeba zapłacić, za źle/nieprawidlowo, przeprowadzane głodówki, też.
 Gandalf
Eee tam ,młody jest to mu nic nie będzie.;-)
Kluczem jest tu rewitalizacja i utrzymanie czyli odpowiednia dieta+ suplementacja.
Czyżbyś się przeprosiła z (nie tylko) moją teorią na temat swojego stanu zdrowia?
Awatar użytkownika
 henia
Gandalf pisze:Eee tam ,młody jest to mu nic nie będzie.;-)
Kluczem jest tu rewitalizacja i utrzymanie czyli odpowiednia dieta+ suplementacja.
Czyżbyś się przeprosiła z (nie tylko) moją teorią na temat swojego stanu zdrowia?
Fakt w młodym organizmie trudniej doprowadzić do wszelkich niedoborów ale mnie bardziej niepokoi oczyszczanie a własciwie jego brak w opisie, podczas głodowki. Zamiast się leczyć, nasz młody przyjeciel może sie tylko skutecznie podtruwać.

Co do reszty: ja zawsze wszystkie teorie biorę pod uwagę, natura taka. Choć nadal, bardziej skłonna jestem uważać, iż to w głównej mierze dzieki głodówkom, udało mi się a właściwie mojemu organizmowi, pokonać i przejść zwycięsko z tak ciężkiego zdarzenia, jakim był zawał serca. Daliśmy radę a wyniki wszelkie też mam fajniutki.
To ta moja teoria o.... przypadku i jego wpływie na nasz żywot, tu u mnie owocuje xd
Awatar użytkownika
 henia
Czylie wiem, że przypadki nie tylko, że chodzą po ludziach, one czasami nawet rządzą ;)
 Gandalf
To Twoja pierwsza głodówka była dziełem przypadku ,czy też była to jakaś bardziej przemyślana decyzja?
Awatar użytkownika
 henia
Moja pierwsza głodówka, to był krzyk rozpaczy: turnus rewitalizacyjny, miał zdziałać cuda wzgledem ł.
Ona miała go w głębokim poważaniu, ja połknęłam bakcyla. Pisałam o tym już tu.
 Andrzej B
Zapraszam chętnych na małą głodówkę na przywitanie lata, tak z tydzień
 pyronek
Własnie tez bym sie poddał jakiejś małej glodówce. Podobno dobrze wpływa na cale ciało - oczyszcza. zobaczymy jutro zaczynam. Mam nadzieje, ze nie skusze sie na małe co nei co :P. Równiez na moim blogu umiesciłem pewien artykół dla moim zdaniem dość interesujący własnie odnośnie djety a horób miedzy innymi pani Ł....
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17