euterpe pisze:Jak ktoś chce sól z morza martwego to za 4 zł jest w drogeriach natura w worach po pół kilo.Pół kilo soli z morza martwego za 4 zł
euterpe pisze:Wiem co jest napisane na opakowaniu a jakości nie mogę ocenić. W linku trochę droższa ale ja chyba kupowałem za 4.No rzeczywiście.
http://www.promoceny.pl/detail/Drogerie ... ego-59465/
ameigenen pisze:Byłem nad morzem martwym i muszę przyznać, że są efekty, ale żeby całkowicie się wyleczyć trzeba tam przebywać parę razy w roku, przynajmniej 2 tygodnie. Kąpiel, klimat, błoto i słońce pomogło, ale byłem krótko ( tydzień). Izrael jest niestety drogi i niebezpieczny.Cudze chwalicie a swego nie znacie..
ania-k1983 pisze:witam. na łuszczyce choruje juz 11 lat (teraz mam 29). chodzilam po wielu lekarzach, dostawałam nowe masci, ktore nie dawały efektøw. Ostatnio bedac w Niemczech weszłam do drogerii DM i tam kupiłam lotion z morza martwego firmy MURNAUERS . Cena ok, a w sumie nic do stracenia nie miałam. Zaczełam uzywac i efekty byly szybko widoczne. Potem w internecie znalazlam jeszcze z tej firmy zel do kompieli i intensywny krem do ciała. jest tego cała seria. ceny to od 3-5 euro w zaleznosci od rodzaju. Obecnie prawie nie mam łuszczycy( miałam ja wszedzie :nogi, rece), zostały drobne slady, ale nadal uzywam tylko tych kremøw.pomaga !!!Jak długo łykasz ta siarkę? bo co nieco słyszałem o tym Sufrinie.