Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
A toż ja nie gadam,że się nie przygotowywać.....sama exorex z zagranicy ściągnęłam i on czeka...ja jakby mniej...
Reszta prawdopodobnie też tak ma... wiedzą co i jak... i jest oki ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
A ja sobie przed latem kupiłem exorex i to większy, a teraz nie mam co tym smarować, a termin ważności o dziwo krótki jest.
Awatar użytkownika
 Paweł
Nie no toć ludzi nie będę naciągał :D Zresztą trochę go zużyłem. Troszkę testowałem, trochę profilaktycznie i muszę przyznać, że całkiem nieźle się spisuje jeśli coś mi wyskakuje. Heh ale rymuję, nawet tego nie czuję xD Tylko faktycznie trzeba smarować nim kilka razy dziennie.
Awatar użytkownika
 henia
Ja na początek to sobie po 100ml tego cuda zakupiłam w sensie lotion i kremik... a że byłam w trakcie leczonka cygnoliną ...myślę niech poczeka.Wczoraj zaczęłam smarowanko exorexsowe i teraz to ja poczekam ;) .
A tak po prawdzie to Ty Pawle zachęciłeś mnie... tymi swoimi zaleczonymi łokciami...sprawdzę i ja też :)
Awatar użytkownika
 puma
ja przeprosiłam się z cygnolinką :D mam jeszcze spory zapas w lodóweczce i teraz jest jak znalazł. na ciele nie jest jeszcze tak źle, gorzej we włosach. z łuską sobie jakoś radzę tylko co dalej?? :(
Awatar użytkownika
 Paweł
henia pisze:A tak po prawdzie to Ty Pawle zachęciłeś mnie... tymi swoimi zaleczonymi łokciami...sprawdzę i ja też :)
Ja się też zdziwiłem, że to na mnie tak zadziałało. Ze 2-4 razy dziennie smarowałem (to tak generalnie zasycha) a wieczorem nawilżałem. Chyba po tygodniu śladu nie było. Teraz jak coś mi wyskakuje to atakuję exorexem ;) Ostatnio coś mi na ramieniu wyskoczyło to dałem temu popalić :D

Puma to tak to już jest, ja też nie mam po drodze nigdy do lekarzy :D Nawet do apteki nie mam - choć ostatnio byłem kupić cukierki na gardło ;)

//Posty odnośnie Protopicu wydzieliłem do nowego wątku: Protopic
Awatar użytkownika
 iwona k
witajcie, rzadko teraz wpadam,nie mam czasu.trochę wieczorem :annoyed: .dopuki mały kordian nie pójdzie do przedszkola to mam prze...ne/sory :blush: /.do żłobka trochę za daleko na moje nogi.dzięki za Wasze słowa.dużo to dla mnie znaczy że nie wyżalam się w próżnię :D .na razie kończę bo trzeba mi relaksu w wannie.jak się trochę lepiej zorganizuję to będę bardziej zdyscyplinowaną forumowiczką :angry:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18