Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Ja się nie radziłam lekarza,brałam magnez sama najpierw posprawdzałam wszystkie dostępne info.na ten temat(kamienie świetnie rozbija i usuwa woda z cytryną i miodem i nie tylko nerkowe z woreczka też) piłam takiej wody ok. 1-2szklanek dziennie jedna na czczo druga w ciągu dnia
malucha90 pisze:Pani dermatolog kazała mi smarować codziennie po myciu włosów, całą skórę na głowie "emolium- emulsja na suchą skóre głowy" świetnie nawilża ale! na opakowaniu napisane jest żeby nie spłukiwać, a tego nie sposób nie spłukiwać bo po tym włosy wyglądają jak by je kot zwymiotował. Może wie ktoś jak używać tego w taki sposób żeby móc później wyjść z domu? POMÓŻCIE!
--------------------
:surprised:
Nie wiem jak smarujesz sobie tą głowę! Przecież to jest fantastyczny środek! Stosowałam, stosuję i nic takiego się nie zdarza. Po prostu nie wylewaj na głowę całego opakowania, tylko troszeczkę wycisnij na ręce i rozprowadź na włosy. Włosy wchłaniaja emulsję i nie trzeba nic spłukiwać.
Awatar użytkownika
 Paweł
Ten specyfik ma dozownik, żeby łatwiej do skóry się dostać. Tak że najlepiej nałożyć na skórę głowy i tam wmasować to, aby jak najmniej na włosach tego było.