Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
szater pisze:Stosujac coraz rzadziej.2xdziennie,potem 1Xdziennie,potem co drugi i trzeci dzien :)
Stosuję raz dziennie i pozłaziło. Co prawda jeszcze nie wszędzie ale już jest ładnie :) To pomaziam jeszcze te pozostałości zatem:)
Witam, smaruje sie tą mąscią od ponad tygodnia 2 razy dziennie i zmiany zeszły w około 90%, na łokciach zostały takie małe porozrzucane kropki/krosty. Mam nadzieje ze dalsze stosowanie zaleczy w 100 %. Jak wiadomo maść szybko sie wchłania, ja stosuje pomiedzy mediderm, aby nawilzyc zmiany. Moze sie ktos wypowiedziec czy taka kuracja jest wporzadku ? Oraz pytanie jak u Was, ile potrzeba na zejscie calkowite zmian ? I jak z skora głowy,stosowac ? - bo niestety samymi sterydami ostatnio lecze sie.
Ja smaruje wszedzie :notguilty: w okolicach intymnych delikatnie ale daje rade,głowe smaruje tylko te miejsca co je wyczuwam pod palcami.

Trzeba wracac do smarowania bo niestety ale remisja nie jest na bardzo długo,przynajmniej u mnie.jestem jednak bardzo zadowolona bo sa miejsca w których po zaleczeniu sie nie pojawiła :)
kalt pisze:Witam,
gdyby kogoś mocno piliło to mogę wspomóc 2-3 tubkami za 5 PLN/szt + koszty wysyłki.

Pozdrawiam
Adam
To bardzo miłe i humanitarne zachowanie, przykład dla tych, którzy mają zapas a nie potrzebują pilnie wykorzystać. :) :)
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 62