Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
To było tylko chwilowe. Listingi, które znalazłem zmieniły się już. Cena została taka sama, ale za to ilość tylko 1 szt.

A jeśli są w podobnej cenie to są z Chin. Czyli tak samo jak na Aliexpress.
Paweł pisze:To było tylko chwilowe. Listingi, które znalazłem zmieniły się już. Cena została taka sama, ale za to ilość tylko 1 szt.

A jeśli są w podobnej cenie to są z Chin. Czyli tak samo jak na Aliexpress.
To może warto obserwować propozycje cenowe i zamawiać wtedy, kiedy są opłacalne i zrobić zapasik do lodówki na wszelki wypadek.
Może też warto byłoby pomyśleć o tzw. banku rezerw dla osób, które by po normalnej cenie mogły kupić małe ilości na zaspokojenie pierwszej pomocy.
Może znalazł by się ktoś, kto zechciał by się podjąć takiego zadania?
antonia pisze: To może warto obserwować propozycje cenowe i zamawiać wtedy, kiedy są opłacalne i zrobić zapasik do lodówki na wszelki wypadek.
Tak z ciekawości się spytam, tą maść trzeba przechowywać w lodówce ? :)
Witam. Ma ktos do odsprzedania 3 tubki masci? Zamowilam na ali a wczesniej mialam kilka tubek z allegro, niestety skonczyly mi sie a z aliexpres jeszcze sobie poczekam na dostawe wiec zalezy mi na tym zeby nie przerywac kuracji. Jesli ktos z Was ma wiecej tubek i moglby sie podzielic to ja chetnie odkupię i będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 62