Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Witam niestety nie przeczytałem wszystkich stron do tego tematu i dlatego nie wiem czy padło to pytanie, chodzi o stosowanie tej maści. Jak często to robicie, czy tylko zmiany, czy można stosować w miejscach intymnych? Mam w posiadaniu od niedawna ta maść i ja stosuje póki co tylko zmiany, raz dziennie i nie wielka ilość. Będę wdzięczny za rady
Ja stosuję raz dziennie na cały dzień niewielką ilość. Tylko, że ja to robię niesystematycznie. Ale jeśli ma być dobry efekt, to musi być codziennie bez wyjątku.

Można spróbować na miejsca intymne, ale ostrożnie. Na pewno nie stosowałbym na błony śluzowe.
Kładłam tą masc na miejsca intymne...było ok.Doskonale sprawdza sie też w pachwinach i pod piersiami.

Smaruje dwa razy dziennie rano i wieczorem,jak cos wiecej porobie w kuchni to smaruje dłonie nawet kilka razy.

Tej masci nie potrzeba zmywac.
zolf pisze:Nie o to mi chodziło. Jak długo wchłania się maść? Ile czasu ja utrzymywać na skórze aby wystarczająco dobrze się wchłonela by mogła dobrze zadziałać
wchłania się bardzo szybko
stosuje od ponad miesiąca głównie na łuszczyce na klatce piersiowej i mogę śmiało powiedzieć że ta maść działa cuda, skutków ubocznych ani nawrotów na tę chwilę nie zauważyłem. Zrobiłem nawet ostatnio 3 dni przerwy w smarowaniu, żeby zobaczyć czy skóra objęta zmianami znowu zacznie się łuszczyć i nic, po prostu nic, żadnej łuski, jak dla mnie ta maść to rewelacja, a stosowałem już chyba kilkadziesiąt innych i żadna (no może oprócz Kartalinu) nie dawała choćby polowy tak dobrych efektów jak ta! Z czystym sumieniem polecam.
Basieńka44 pisze:
zolf pisze:Nie o to mi chodziło. Jak długo wchłania się maść? Ile czasu ja utrzymywać na skórze aby wystarczająco dobrze się wchłonela by mogła dobrze zadziałać
wchłania się bardzo szybko
Bardzo szybko tzn 30min? :)
Widziałem ta maść na allegro gdzie gość sprzedaje ja za 14.99 plus 9 zł przesyłka a czas realizacji to do 40 dni więc wiadomo że zamawia ja z aliexpress i wysyła na adres zamawiającego także nie dajcie się oszukać i zamawianie sami z Ali i płacić 5 razy mniej. Dodam że warto bo na.mnie też działa jak żadna inna
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 62