Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 gslaw
Antonia kochana jesteś ;)
szkoda gadać z ludźmi z zamkniętymi umysłami i wierzącymi w to, co usłyszą a nie myślącymi nad tym co słyszą :D
"Bo wierzyć komuś trzeba" i wierzą koncernom i ich agentom w postaci ministrów zdrowia i naczelników sanepidów, którzy siedzą im kieszeniach. Pamiętajcie "kłamstwo powtórzone wiele razy staje się prawdą" - Adolf Hitler, ale zapewne wielu wcześniej wykorzystywało ten mechanizm np. KK. Tak właśnie jest z teorią szczepień. Niektórzy chcą pozostać w matriksie i w coś wierzyć - dla nich jest za późno, są nawet groźni bo w obronie wpojonych przez lata kłamstw są w stanie nawet Cię zabić albo sami zwariują.
Szkoda zdrowia, jak ktoś nie rozumie co się do niego mówi to trzeba dać mu spokój. Nasz agenturalny sejm i prezydent przegłosowują kolejne ustawy a nasi zwolennicy szczepionek będą mogli z radością poddać się przymusowym szczepieniom na MMR II, które podobno przechodzili i twierdzą, że nie są im potrzebne - niestety teraz będzie przymus dla wszystkich i dzieci i starców a wszystko to z troski o nasze zdrowie :angry:
Niektórzy nie są i nigdy nie będą gotowi na taką prawdę, ale spokojnie jest dużo ludzi, młodych ludzi, którym oczy się otwierają i rozumieją co jest grane :D
Awatar użytkownika
 szater
A może mi ktoś powiedziec KTO ZNA OSOBE CHORA NA HEINEGO MEDINA?

A moze kogoś kto chorował na CZARNĄ OSPĘ?

zapewniam że nikt sie nie znajdzie....a ja ZNAM,nawet kilka moich kolezanek z dziecinstwa a na czarną ospe chorował mój tata :P
dlaczego nie znacie????
choroba znikneła sama z siebie????

A ile dzieci umarło w POLSCE na KRUP?
żadne...no prosze a za mojej młodosci wiele...to ta choroba też sobie poszła w kosmos??/sama z siebie :P

A TERAZ ATAK xd
 gslaw
Tak, właśnie poszła sobie sama :D

Antoniu,
prawdopodobnie jednak rtęć jest czynnikiem powodującym autyzm i inne schorzenia neurologiczno psychiczne u dzieci. Jednak nie z powodów immunologicznych a swej toksyczności a w zasadzie neurotoksyczności.
"Obserwuje się też postępujące uszkodzenia ośrodkowego układu nerwowego: zaburzenia snu, upośledzenie koncentracji, zaburzenia pamięci, zmiany w osobowości. Później pojawiają się drżenia rąk i nóg, niezborność chodu".
Dla noworodków i małych dzieci z rozwijającym się mózgiem z niewykształconą barierą krew - mózg, związki rtęci swobodnie się do niego dostają i powodują zaburzenia w jego rozwoju skutkujące autyzmem, adhd, aspargerem czy innymi chorobami neurologiczno-psychicznymi. Jakoś nigdy nie widziałem osoby dorosłej w sile wieku żeby zapadła na autyzm ... proste - sprawa dotyczy tylko dzieci, które jak nigdy dotąd szczepione są na masową skalę, dorośli nie są prawie wogóle szczepieni a jeżeli już, to łatwiej im zaabsorbować dawkę szczepionki bo mają większą masę i wykształconą barierę krew mózg.
Druga sprawa dziecko dziecku nierówne, jedne ma większą masę np 4,5 kg a inne 2,4 kg - dostają tą samą dawkę!
Trzecia sprawa - uwarunkowania genetyczne - dzieci mają różną wrażliwość na to cholerstwo w związku z czym jedne jakoś to przetrwają a inne niestety zachorują.
Po czwarte - nie wierzę w super dokładność firm farmaceutycznych, jeździłem po różnych firmach i wiem, że na papierze wszystko jest cacy a w produkcji bywa różnie, czasem człowiek za dużo doleje jakiegoś czynnika a czasem zawiedzie urządzenie dozujące - nikt nie jest w stanie tego później wyłapać - a dalej to już rosyjska ruletka - ja wolę w nią nie grać!
 Irenahey
Szanter też znam kilka osób. I widzę na co dzień ich walkę z niepełnosprawnością :angry:.
Widziałam też, umierające dzieci na poodrowe zapalenie mózgu.
Zam ludzi głuchych na skutek powikłań po śwince, którzy mimo wszystko cieszą się, że tylko tak się to skończyło.
Jednak do pewnej grupy osób kompletnie to nie dociera. To coś na w myśl przysłowia "z koniem nie należy się kopać" ;) .
Tylko szkoda, że robią wodę z mózgu młodym rodzicom :angry:.
Awatar użytkownika
 antonia
Nowe dowody potwierdzają związek między autyzmem a rtęcią

Międzynarodowy zespół naukowców opublikował badania, które potwierdzają, że istnieje fundamentalny związek między rtęcią a autyzmem. Wyniki badań pokazują, że dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu (ASD) miały znacznie wyższy poziom rtęci w porównaniu ze zdrowymi dziećmi w grupie kontrolnej. Bezpośrednią zależność zaobserwowano również między poziomami toksyczności rtęci i nasilenia zachowań autystycznych.
(…)
http://naturalblaze.us1.list-manage1.co ... b8aff2ed3b
 Irenahey
https://wszystkoconajwazniejsze.pl/jenn ... epionkach/
Wiem, że to jest przerzucanie się na argumenty.
Nie przekonam przeciwników szczepień, ani oni mnie.
Jednak może coś dotrze do rodziców zastanawiających się, o co w tym wszystkim chodzi.
Uważam, że nie wolno wszystkiego odrzucać, bo to beee i niedobre.
Życie nie jest czarno-białe, tylko szare.
Awatar użytkownika
 antonia
.
CIAŁO LEKARZA, KTÓRY POWIĄZAŁ
SZCZEPIENIA Z AUTYZMEM ZOSTAŁO
WYŁOWIONE Z RZEKI Z RANĄ POSTRZAŁOWĄ

19 czerwca dr. James Jeffery Bradstreet został znaleziony przez rybaka w rzece Rocky Broad River w okolicy Chimney Rock, ciało ma ranę postrzałową w okolicach klatki piersiowej. Był wybitnym lekarzem i naukowcem badającym przyczyny autyzmu, był także ojcem dziecka, które zachorowało na autyzm.

Dr. Andrew Wakefield to międzynarodowej sławy naukowiec, który powiązał szczepienia MMR z autyzmem, dzięki jego pracy naukowej wiele rodzin otrzymało gigantyczne odszkodowania od firm farmaceutycznych produkujących szkodliwe dla zdrowia szczepionki.

Kilka dni przed śmiercią lekarza do jego centrum badań wtargnęli funkcjonariusze FDA (Amerykańska Agencja Żywności i Leków ) oraz funkcjonariusze innych agencji rządowych przeszukując badania i dokumenty znajdujące się w Child Development Resource Center.

Śmierć walczącego z przemysłem farmaceutycznym oraz agencją FDA doktora wstrząsnęła środowiskiem naukowym i akademickim ale przede wszystkim rodzinami dzieci cierpiących na autyzm.

Epidemiolog dr. Jake Crosby 25 czerwca opublikował na swoim blogu w Epoch Time artykuł na temat zagadkowej śmierci dr.Bradstreet oraz umieścił cytat zmarłego z jednej z konferencji naukowych:

„Autyzm nauczył mnie więcej o medycynie, niż nauka na studiach medycznych” – Dr. James Jeffery Bradstreet
(...)
http://www.vismaya-maitreya.pl/naturaln ... alowa.html
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 59