Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 Irenahey
Hi hi witam kolejnego eksperta :D .
Akurat autyzm i sprawy jego dotyczące, są mi bardzo bliskie.
To coś uderz w stół, a nożyce się odezwą :D .
A zwyczajnie na nietolerancję i głupotę mam ostrą alergię.
 Basieńka44
Irenahey pisze:Hi hi witam kolejnego eksperta :D .
To coś uderz w stół, a nożyce się odezwą :D .
A zwyczajnie na nietolerancję i głupotę mam ostrą alergię.

Ha ha bardzo znane na wszystkich forach słowa należące do jednej osoby czyżby klon,kolejny :notguilty: xd
Awatar użytkownika
 antonia
przez Irenahey » wczoraj

Antonina nie atakuj, proszę.
To, że wiedzę mam i to bardzo rozległą prawda, życie mnie do tego zmusiło.
Wierz mi autyzm i choroby dzieci, zmuszają do nauki i poszerzania wiedzy.
Wyraziłam swoją opinię, do czego mam prawo.
Napisałaś, że nie słyszysz, ale również nie widzisz skoro przekręcasz imiona i nie doczytałaś, że w najbliższej rodzinie mamy dziecko z autyzmem po szczepionce. Twojej wiedzy ani innych wydumanych uprawnień nie mam ochoty komentować.
 Irenahey
Antonia przepraszam za przekręcenie imienia. faktycznie nie zauważyłam.
Jeszcze jedno ja Ciebie nie obraziłam, nie obrażaj mnie.
W jednym masz rację, nie warto z Tobą dyskutować. Każdy ma swoją rację i niech tak zostanie.
Co do moich kompetencji, mam je i nie są one wydumane, ale to nie miejsce i pora bym cokolwiek, komukolwiek udowadniała.
Awatar użytkownika
 Paweł
Forum nie służy do osobistych wycieczek. Każdy kolejny post nie wnoszący nic do tematu lub atakujący kogokolwiek będzie usunięty.
Awatar użytkownika
 antonia
.
PROF. MAJEWSKA:
ALARM W UNII EUROPEJSKIEJ ODNOŚNIE SZCZEPIEŃ

...Zapalenie mózgu jest dość częstym powikłaniem po szczepieniach Hep B (Wzw B) podawanych noworodkom oraz po innych szczepieniach, podawanych nieco starszym niemowlętom. Autyzm jest chroniczną postacią takiego zapalenia mózgu. Tak więc sponsorowana przez Billa Gatesa placówka naukowa pośrednio wykazała, że agresywnie promowane przez niego szczepienia nierzadko prowadzą do trwałego kalectwa dzieci.

http://www.vismaya-maitreya.pl/naturaln ... epien.html
Awatar użytkownika
 antonia
.
... podawanie chlorku magnezu w najróżniejszych chorobach zakaźnych uzyskując przy tym świetne wyniki w przypadku zapalenia migdałków i zapalenia krtani, w chrypce, w przeziębieniu pospolitym, w grypie, w astmie, w zapaleniu oskrzeli, w zapaleniu oskrzelowo-płucnym, w duszności płucnej, w chorobach "dziecięcych" (krztuścu, odrze, różyczce, w ospie wietrznej, w szkarlatynie itd.) w zatruciach pokarmowych i w zatruciach związanych z wykonywanym zawodem, w neurotoksycznym nieżycie żołądkowo-jelitowym niemowląt karmionych piersią, w ropniach, w czyrakach, w egzemie, w róży, w zanokcicy, w zakażeniach z ukłucia, przy ukąszeniach żmii, w gorączce połogowej, w zapaleniu szpiku kostnego.

Ale wskazania terapii chlorkiem magnezu na tym się nie kończą.

W kolejnych latach inni lekarze poddali weryfikacji wyżej podane wskazania dodając do tej listy nowe, takie jak napady astmy, wstrząsy oraz tężec ([leczenie dożylne), półpasiec oraz ostre i przewlekłe zapalenie spojówek, zapalenie nerwu wzrokowego, wiele postaci alergii, choroby reumatyczne, osłabienia wiosenne, i jako ostatnia - nowo zidentyfikowany we Włoszech - syndrom chronicznego zmęczenia.

cd.
http://www.arkadia-polania.pl/delbet_ro ... agnezu.php
 Basieńka44
no ale po co podawać magnez jak można w zamian tyle leków sprzedać :D
Awatar użytkownika
 antonia
szater pisze:
Podajesz jakies ploty,powtarzając i powielajac bzdury....za Faktem???? no faktycznie zródło wiarygodnych informacji.

Rozumiem że jestes przeciwna szczepionkom ale dlaczego nie działasz w Szwecji? bo tam za wypisywanie takich bzdur są kary a i ludzie mnie podatni na sugestię...przyznam sie jestem zniesmaczona :notguilty:

" Warto przeczytać co pisze się za granicą o totalitarnym programie szczepień w Polsce.
Polska jest głównym poligonem doświadczalnym dla karteli farmaceutycznych i polskie dzieci od urodzenia są traktowane jak króliki doświadczalne. Polska jako jedyna w Europie nie ratyfikowała Europejskiej Konwencji Bioetycznej, która głosi, że życie i zdrowie każdego człowieka są wartościami nadrzędnymi w stosunku do iluzorycznego "dobra ogólnego". To jest podstawą obowiązkowych szczepień w Polsce, których nie ma prawie nigdzie w Europie.
Brak ratyfikacji tej konwencji to wielka hańba dla polskiego rządu. Stosowana w Polsce polityka szczepień stanowi ogromne egzystencjalne zagrożenie dla naszego narodu, z premedytacją przeznaczonego przez polityków i kartele farmaceutyczno-medyczne do depopulacji. ..........

http://dakowski.pl/index.php?option=com ... &Itemid=53
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 59