Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
 lewik55
No no dzięki, tylko nie wiem czy przyjadę, trza by jakieś pociągi poszukać, w ogóle teraz szkołę kończę i trza by było jakąś prace znaleźć a hajsu też nigdy nie ma :P Ale taki zlot bajerancki.
Awatar użytkownika
 szater
...musisz cofnać sie do pierwszego postu ,tam masz linka na stronke,z tamtego forum jedzie duzo ludzi napewno ktos sie znajdzie kto moze cie zgarnac po drodze.Umrzec z głodu nie umrzesz bo wszystko raczej robimy wspólnie;sniadania,kolacje jakies ogniska,tych ksiazek do czytania jest od cholery a sa tacy ....jak ja naprzykład ktorzy nie czytaja...wiec dole moja masz.... :D
fajne jest to ze nie ma ograniczen kazdy moze jechac i zabrac ze soba kogo chce....wiek nie ma znaczenia....zobaczysz jak szalonymi ludzmi jestesmy....na nas nie ma mocnych.... :devillaugh:
Awatar użytkownika
 szater
jak ja moim rodzicom mowiłam ze lubie czytac ksiażki-to było to proste i oczywiste o co kaman....teraz...nie byłabym szczesliwa gdyby moi chłopcy takie cus mi zapodali...w sensie "czytania" ze lubia....bo czyta raczej kazdy ....okazjonalnie.... :devillaugh:
Awatar użytkownika
 szater
...jak by ci powiedziec....wszyscy szalejemy...co do wieku to nigdy na to nie zwracałam uwagi...kto z kim spi,kto z kim ma dzieci i co kto z innym robi....sie nie martw tylko zajezdzaj...a widze ze sie juz zalogowałes(ja tam pod innym nikiem jestem) :*
 dora1000
Tak Tobie kłody, a ja lustro zbiłam. Dwa lata temu zbiłam i trzy dni temu też. Jestem załamana.
I już się u mnie wszystko psuje. Jak dziś nie wylecę z hukiem z pracy to będzie cud.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8