...oj ludzików bedze ze hej! super...tylko zarezerwuj sobie pokój...chyba ze jak duza czesc z namiotem nadciagniesz...nie zapomnij zabrac rodzinki czy jak kogo tam posiadasz
chcialem dodac tylko ze dzwonilem do osrodka i zostaly tylko pokoje.. 8 osobowe z lozkami pietrowymi heh dla mnie to nie problem ale gdyby ktos jeszcze byl chetny to zapraszam
dla ulatwienia tel do osrodka 58 5882581
Dzieki ze przypominasz
nigdy nie ma problemów z noclegami...czasami spimy w takich konfiguracjach ze ....zdrowy tego by nie pojął....przybywajcie ...nikt nie bedzie spał pod gołym niebem gwarantuje!
i w takim razie wklejam jeszcze raz dla przypomnienia:
DROGIE BIEDRONECZKI!
JAK CO ROKU ORGANIZOWANY JEST KOLEJNY ZLOT BIEDRONEK!
Zlot jest w dniach 11-14 sierpnia.
Podaję z pewnością interesujące wszystkich informacje dotyczące zlotu w dniach :
1. Baza noclegowa mieści się w domu wczasowym "Wczasowicz" na ul. Słonecznej 4 w Skarszewach, woj. pomorskie
2. pokoje są: 2-, 4-, 8- osobowe, jest na terenie ośrodka również pole namiotowe (nie wiem ile liczą za dobę) cena za dobę w pokoju 25,00 zł/osobę
3. dzieci nie płacą (małe do lat 4)
4. wyżywienie: śniadanie 8,00 zł, obiadokolacja 10,00 zł
5. na terenie ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grilla (oczywiście własnego )
6. jedyną niedogodnością są łazienki usytuowane na korytarzu (wspólne)
7.Właściciele ośrodka są bardzo miłymi i gadatliwymi osobami więc można z nimi dużo spraw pozałatwiać.
8. Jeśli pogoda nam nie dopisze mamy do dyspozycji salę konferencyjną.
9. Na teren ośrodka można wnosić własny alkohol i popitkę
Podsumowując zawiadamiam, iż można rezerwować miejsca na zlot na kociewskokaszubski.
tel./ fax 58 588 25 81, komórka 698 841 564 hasło rozpoznawcze: ZLOT BIEDRONEK
W razie jakiś pytań proszę o kontakt 606380414
Jest juz duzo ludkow z róznych stron Polski....z naszego forum jade ja i PUMA ....czekamy na reszte :dosia,iwonka,basia.....i na każdego z Was....na zlotach jest super jestesmy wszyscy tacy sami,zawiazuja sie przyjaznie,sympatie(sa nawet małzenstwa i dzieci biedronkowe)....tel.jest do organizatorki ale mozecie reszte poczytac na
tak wiec dotwalismy do zlotu...Puma już pedzi ja...już za chwileczke ...już za momencik....pozdrawiamy...damy znac po zlocie...wrazenia beda napewno cudne...jak zawsze
jako że w tej dziczy udało mi się zdobyć zasięg to serdecznie pozdrawiam wszystkich nieobecnych od wszystkich obecnych szaterka pewnie też się chętnie podłączy do życzeń ale nie mogę zapytać bo gdzieś lata hehe ognisko szykują więc ja też śmigam, cmokacze dla wszystkich