Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
Puma ma racje...jakowys uraz mam do fotografowania sie....aczkolwiek przy duzej desperacjii.... :devillaugh:
Jak moge cos podpowiedziec to Puma nasza sliczna jest:włosy długie jak len białe,szczuplutka,zgrabniutka prosto z siłowni...ino kolana ja bola :devillaugh:
 gosiaczek3920
kochana szater tak czytam o tym zlocie i tak sie zastanawiam moze bym pojechala z corcia i moim facetem nigdy nie byłam na takim zlocie chciala bym poznac was wszystkich zobaczyc porozmawiac poczuc sie wolna nie wytykana palcami ze ta to ma chorobe moze przyjade na 2 dni jesli tylko znajdzie sie miejsce dla mnie pozdrawiam cie serdecznie buziaki
Awatar użytkownika
 szater
przyjedz a nie bedziesz załowac.Cofnij sie na strone pierwsza i wpisz sie na liste a potem bukuj miejsca w osrodku....fajnie ze sie zdecydowałas.... :D
Awatar użytkownika
 puma
krysia- nie rób ludziom wody z mózgu, jaka śliczna, jaka coś tam??? ty lepiej napisz jakie włoski na wiosenkę szykujesz :D
Awatar użytkownika
 szater
Teraz obecnie poniewaz zieleni wokoło dosyc mam ziebieskie,asymetryczne,prawa dłuzsze ,lewa krótsze.Chcemy cosik pozmieniac na moj wyjazd do Turcji-dodac troszke kolorkow do czerwieni i niebieskiego,na zlot ....chyba znowu trzeba cosik innego wymyslic...moze ktos rzuci pomysłem xd
A ty siostro slicznas i tyle....
Awatar użytkownika
 puma
ziebieskie powiadasz hehe ciekawie to musi wyglądać. ale podejrzewam, że zanim cię zobaczę to wszystko się jeszcze kilka razy zmieni ;)
 lewik55
Siemka człowieki :) a jedzie ktoś morze ze Szczecina kub okolic? Jak tak patrze to ode mnie jest nie całe 300km masakra trochę. A i tak po za tym to gdzieś ile kasy trzeba zabrać?
Awatar użytkownika
 puma
to masz prawie tyle km co ja :D no ja z poznania to ci nie potowarzyszę w drodze :notguilty:
a co do kasy to zależy ile zjesz i wypijesz, pokój kosztuje jakieś 25 zł/os, a reszta zależy od apetytu :D tylko zaklep sobie pokoik wcześniej bo później mogą być kłopoty i będziesz musiał dolatywać czytać książki z innego pensjonatu ;) aha! za pokój nie ma żadnej wpłaty- zapłacisz jak przyjedziesz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8