- 6 sie 2016, o 12:32
Witam
DZIEŃ 3
Efekt stosowania salicylu jest bardziej widoczny , zmiany są gładsze łuska bardzo drobna i cienka prawie jej nie ma.
Myślę że w poniedziałek albo we wtorek wystartuję z cygnoliną.
Na dziś tylko tyle
muszę koniecznie spróbować na dłonie bo z dnia na dzień jest gorzej ,popytam na forum może będzie miał ktoś do odsprzedania 1 tubkę tego specyfiku ,bo zanim zamówię i dojdzie do mnie wysyłka minie kilka tygodni .
DZIEŃ 3
Efekt stosowania salicylu jest bardziej widoczny , zmiany są gładsze łuska bardzo drobna i cienka prawie jej nie ma.
Myślę że w poniedziałek albo we wtorek wystartuję z cygnoliną.
Na dziś tylko tyle

antonia pisze:Radku, niedawno opisywaliśmy na forum leczenie chińską maścią ziołową Yiganerjing. Ja Ci mogę śmiało ją polecić, bo zalecza szybko i bez plam, Wchłania się bardzo dobrze więc nie musisz spać w ubraniu, ładnie pachnie, po za tym jest bezsterydowa a to największy plus. No i jest tania, więc można sobie pozwolić smarować nią cieniutko całe ciało.Antonia poczytałem i jestem w szoku i to pozytywnym szoku o działaniu tej maści .
Poczytaj opinie tutaj:
leczenie-niekonwencjonalne/yiganerjing- ... t3159.html
muszę koniecznie spróbować na dłonie bo z dnia na dzień jest gorzej ,popytam na forum może będzie miał ktoś do odsprzedania 1 tubkę tego specyfiku ,bo zanim zamówię i dojdzie do mnie wysyłka minie kilka tygodni .