[Wulgaryzmy] Koncze wlasnie leczenie łuszczycy. Mam ja od 4 lat juz nawet 5 rok bedzie. Wysyp na calym ciele. Ludzie luszczyce DA SIE WYLECZYC. Smiac mi sie chce jak czytam te internety ze luszczyca jest niewyleczalna.
[Obrażanie użytkowników] Koncze leczenie luszczy, bo juz nic nie mam na ciele. Wszystko wypalila mi cygnolina. Mialem bardzo duzo zmian na ciele. Oczywyscie chodzilem w dlugich spodniach i bluzach. Wstydzilem sie pokazac rece itp. Po glowie jak przejechalem reka to snieg mi z łba padał. Jak zaczalem wypalac plamy na skorze, skora robila sie gladka i wracala do normy. Co dziwne skory glowy nie leczylem w ogole natomiast zmiany skorne zaczely same sie leczyc na glowie. Im wiecej wypalalem na ciele tym moja skora glowy sama sie leczyla. Dzisiaj chodze krotko sciety i nie boje sie za glowe zlapac czy cos zeby sie nie wysypalo. Jest super. W calym moim leczeniu nigdy nie uzylem zadnego sterydu. Tego roku nastapi przelom bo pierwszy raz chce wyjsc na slonce bez koszulki i sie opalac. Mam oczywiscie jeszcze kilka plamek, ale wiem ze sloneczko mi pomoze to wyczyscic do konca. Przestancie ludzie sie bac tej luszczycy i pieprzyc ze tego sie nie da wyleczyc, bo sie da. Wszystko sie da tylko trzeba rzuszyc dupe do lekarza. Myk recepte i sie posmarowac ze 2 razy w tygodniu. Przesiedziec na dupie ze 3 godziny niech masc sie wchlonie i to gowno wyleczycie. Zeby nie bylo tak kolorowo to po zwalczeniu luszczycy ciala i glowy przerzucila mi sie na paznokcie. Dopiero zaczynam przygode z luszczyca paznokci, ale tez mam zamiar to wyleczyc. Jak wylecze to napisze wam jak

leb do gory, swiat sie nie konczy. DA SIE TO WYLECZYC