- 19 lut 2015, o 15:59
Już teraz wiem że nie smaruje się pod piersiami
po tych próbach już chyba nigdy nie sięgnę po cygnoline-jednak niema jak DERMOVATE maść i płyn na skórę głowy.

Bacha pisze:...nie jestem w stanie pozbyć się łuski, pomimo codziennego smarowania głowy maścią siarkowo-salicylowąMnie swojego czasu na owłosioną skórę głowy pomogła rewelacyjnie papka z drożdży a skorupa była straszna, teraz przed każdym myciem głowy wcieram różne oleje i w ten sposób udaje mi się utrzymać łepetyne w bardzo dobrym stanie![]()
Jeśli już pozbędę się łuski, to maksymalnie po 2 dniach stosowania cygnoliny ona narasta, a ja znów wracam do monotonnego złuszczania.
hania13 pisze:Smaruję się Dermovate pewnie z 6 lat może masz racje że to już za długoMyślę, że będziesz potrzebować bardzo dużo czasu żeby zregenerować skórę po Dermowatem, nie wiem czy jakakolwiek maść jest w stanie od razu Ci pomóc.
Beata91 pisze:[...]Mam pytanie: Na jaki czas, na początku, powinnam stosować maść cygnolinową 0,2godDermatolog mówiła, że mam stopniowo zwiększać czas 3mania produktu, mniej więcej co 0,5- godzinę. Ale nie znam czasu wyjściowego. Pomożecie?Jeżeli dobrze czytam, masz cygnolinę o wartosci 0,2%?[...]
Beata91 pisze:Dokładnie mam 0,25 (jakiś błąd wcześniej mi się wkradł).Jak mówię, ja bym tę cygnolinę na 2 h.
Tak, pozbyłam się łuski, ale dzisiaj znowu bardzo mi narosła...
Może nasmaruję czymś tłustym i na to cygnoliną?..