Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 Paweł
Wow, po 4 dniu już takie efekty? To nawet u mnie to trwa znacznie dłużej. Ale skoro na skórę gładką działa, to dziwne, że na głowę nie pomaga... Ale dobre i to, że choć na ciało pomaga :) Życzę dalszych sukcesów w leczonku :cool:
efekty leczenia: po stosowaniu tego plynu robionego na recepte ktorego sklad podalam w pierwszym poscie glowa piekla cholernie bo w swoim skladzie ma spirytus ale jak to spirytus pieklo chwilowo, potem rzeczywiscie nie swedzialo i wyglada na to ze do czegos sie ten plyn przyda :) po stosowaniu emulsji zoxiderm (uzylam jej 2 razy - stosowac 2,3 razy w tyg) zrobila mi sie taka skorupa na glowie ze przy poruszaniu czuc mega napieta skore jakby miala zaraz popekac. dlatego dzisiaj odstawilam wszystko i uzylam papki drozdzowej z przepisu ktory niedawno dostalam na maila;) a teraz az swiece sie od masci z witamina A ktora wtarlam w glowe. korzystam z weekendu bo nie zawsze mozna wygladac tak "wyjsciowo":D
Paweł wiesz czemu bo nigdy w tym miejscu nie stosowałam sterydów dlatego tak fajnie schodzi, a moja głowa smarowana była sterydami i podejrzewam że na cocois nie chce zaskoczyć.
Awatar użytkownika
 Paweł
zuza pisze:witam! czy ktoś wie gdzie jeszcze dostanę cocois?? chodzi o Warszawę albo jakiś sklep internetowy. z góry dzięki za info:)
Musisz szukać :/ Ja swoje źródło Cocoisu już straciłem. Ale gdzieniegdzie można dostać ponoć tą maść.
dora1000 pisze:Paweł wiesz czemu bo nigdy w tym miejscu nie stosowałam sterydów dlatego tak fajnie schodzi, a moja głowa smarowana była sterydami i podejrzewam że na cocois nie chce zaskoczyć.
Ja na głowie dużo stosowałem sterydów i też mi ciężko się tam walczyło.
Niemożliwe. Próbowałam tam, jakiś miesiąc temu, zrobić zakupy. Wyskakiwało mi, że strona testowa ;)

Komunikat z dnia dzisiejszego:
Twój koszyk, wersja testowa bez możliwości składania zamówień
Także nic się nie zmieniło, w temacie składania zamówień, tam :(
Awatar użytkownika
 Paweł
marta_z-j pisze: http://www.aspirynka.eu/apteka/ll-atc,D05.html
w tej aptece napisali że mają... to możliwe?
To nie jest apteka, pomimo mylnej nazwy moim zdaniem. To jest strona zapleczowa, informacyjna. Nie można tam kupić nic. Zobaczcie na te leki, które tam są - są tam leki wycofane i na receptę do zakupu, tak że to nie jest możliwe, żeby tam kupować. Po za tym na samym dole strony są linki do innych "aptek" - klonów tejże "apteki".