Szater,
głodówka jest po pierwsze darmowa

a po drugie to właśnie poczytaj trochę na ten temat zanim skrytykujesz. Zachowujesz się jak moi rodzice, którzy jak o tym usłyszeli to uznali, że do jakiejś sekty wstąpiłem

a lekarze mówią o tym ble ble ble itp. A mięso to może należy jeść co dzień? Bo inaczej stracisz wzrok??? Proszę Cię... Jak głodówka Ci nie leży to nie znaczy, że innym nie pomaga... a może Ty masz pecha i u ciebie nie działa, albo może masz za mało siły w sobie żeby się podjąć głodówki....
Zauważ proszę, że proponując głodówkę zawsze piszę, że najpierw należy na ten temat poczytać, żeby sobie krzywdy nie zrobić - patrz post powyżej i wszystkie inne
Głodówkę robię na własną odpowiedzialność, a w ogóle leczę się sam i sam biorę za to odpowiedzialność. A Tobie się tylko wydaje, że lekarz bierze odpowiedzialność za cokolwiek a szczególnie za powikłania po lekach które Ci przepisze

Chętnie by może jakiś VIOX przypisali, bo miałem to brać
Ja w głodówce również brałem NLPZ Olfen 100 SR i jakoś żyję. A jak mnie już puściło to na dobre i leków do tej pory nie biorę i oby jak najdłużej i proszę tylko nie wróż mi że to wróci bo wierzę w takie rzeczy
co do akupresury i akupunktury to zgadza się, może dużo pomóc i też polecam...
pozdrawiam