Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Basieńka44 pisze:[...]
Powtarzam nie czuje się zobowiązana ani reklamuje preparat czuje się urażona posądzaniem mnie o coś podobnego :([...]
Hmmm...skąd to urażenie Twoje, Basiu? Przecież to Ty założyłaś tu ten wątek reklamowy omawianego preparatu czyli z całą znajomością rzeczy - reklamujesz go, tak? :surprised:

A tak do rzeczy wracając, to p. Feliks nie ma żadnego prawa, tak jak i Ty, twierdzić, że omawiany płyn jest doskonałym panaceuma na ł. Tobie pomóg, innym zaszkodził. Taka jest prawda, o której pisałam i mowiłam wszedzie gdzie tylko o omawianym płynie jest mowa.

Nie ma co się obrażać ani o co. Pozostańmy zatem przy tym - że cóś takiego istnieje, niemniej praktykowanie tego cuda, to już na własną odpowiedzialność. Pozdrawiam :*
Basiu nie musisz własna piersia bronic preparatu czy pana Feliksa....tobie pomogło...to super,każdy kto chce cos sprzedac robi to z checi zysku i....czasem pozwala sobie naciagac prawde,droga sliska...niestety :notguilty:
Niczego nie bronię piszę tylko jak u mnie zadziałał i tyle w temacie
Hmmm...skąd to urażenie Twoje, Basiu? Przecież to Ty założyłaś tu ten wątek reklamowy omawianego preparatu czyli z całą znajomością rzeczy - reklamujesz go, tak? :surprised:

A tak do rzeczy wracając, to p. Feliks nie ma żadnego prawa, tak jak i Ty, twierdzić, że omawiany płyn jest doskonałym panaceuma na ł. Tobie pomóg, innym zaszkodził. Taka jest prawda, o której pisałam i mowiłam wszedzie gdzie tylko o omawianym płynie jest mowa.

Nie ma co się obrażać ani o co. Pozostańmy zatem przy tym - że cóś takiego istnieje, niemniej praktykowanie tego cuda, to już na własną odpowiedzialność. Pozdrawiam :*
Skąd moje urażenie?????????????
zamieściłam informacje nie reklamę
nigdzie na żadnym forum go nie reklamuje tylko opisuje działanie na mnie
działanie płynu u mnie widziałaś naocznie czemu usilnie zaprzeczasz dołączając do posądzania mnie o reklame
Dośka wiarygodna bo stosowała go przy biologach ja już nie bo co???????????????????????
skorzystałam z okazji darmowej dostawy każdy mógł skorzystać
czyż nie??????????
posądzanie mnie o reklamę jest dla mnie krzywdzące bynajmniej
Pozostańmy zatem przy tym - że cóś takiego istnieje, niemniej praktykowanie tego cuda, to już na własną odpowiedzialność. Pozdrawiam
Wszystko stosujemy na własną odpowiedzialność czy to z przepisu lekarza aptekarza czy zielarza nikt inny tylko my ponosimy konsekwencje działanie specyfiku czyż nie :surprised:
Basienko z całym szacunkiem do Twojej wiedzy i Twoich intencji ale... przestan się "perzyć" a zacznij mysleć w sensie czytać ze zrozumieniem, proszę :*

Wieść o istnieniu preparatu jest Tu Twojego autorstwa, tak? Zamieszczona jest ona w dziale reklam - i to jest odp. miejsce dla tego rodzaju wieści, tak uważam. Ale też ten dział, służy przede wszystkim własnie takim informacjom - jak reklama ze wszystkim temu, co to słowo/wyraz ze sobą niesie; wic może daj na spocznij i pomysl logicznie w tym kierunku.

Nigdzie nie podważyłam Twoich dobrych doswiadczeń z tym specyfikiem. Znasz też moją opinie o nim, jak i o postawie jego twórcy, mam nadzieje, że zrobilam wszystko, ażeby ten mój inny osąd niż Twój, był znany.
Nie wiem więc, dlaczego wywołał on u Ciebie, teraz, takie negatywne emocje?
Masz prawo do swojego widzenia spraw, ba - krzyczysz tu o tym, dlaczego wiec wzburzasz się tym - że nasze w sensie wypowiadajacych sie w temacie specyfiku, opnie nie mają prawa być inne niz Twoje?

Powtarzam jeszcze raz - wg mnie dając Swój wpis tu - zareklamowałaś go, i tylko tego tyczy moja wczesniejsza wypowiedź w tym temacie.

Co do tego
Wszystko stosujemy na własną odpowiedzialność czy to z przepisu lekarza aptekarza czy zielarza nikt inny tylko my ponosimy konsekwencje działanie specyfiku czyż nie
To też mam inne zdanie. Jeżeli chodzi o leki, to mają one takie cos jak "ulotke" i tam wyszczególniony m.in. skład; jak też sprawdzone klinicznie skutki uboczne. Konia z rzędem temu - kto może to samo powiedzieć o cudzie p. Feliksa xd Pozdrawiam :)
Basieńka44 pisze: Dośka wiarygodna bo stosowała go przy biologach ja już nie bo co???????????????????????
Basia ochłon kobieto,wywijasz szabelka na oslep....nigdzie nie napisałam że jestes niewiarygodna....podałam taki dopisek przy Dosce bo w otoczeniu owych "chwalacych" byla znana osoba,bywająca na forach...wiesz czasem wystarczy odpuscic,chociaz raz postaraj sie ...nie atakowac,przyznac racje lub...zamilknąc.Czasem warto :)
No super potrafisz kota ogonem wywinąć :notguilty:
Nie mam potrzeby ochłonąć bronię tylko swoich racji nic ponaddto
Mnie preparat pomógł zaleczyłam ręce(co naocznie widziałaś i ty na zlocie) z łydkami męczę się dalej dlatego zamawiam następną buteleczkę aby i tu zadziałać mimo ze dla mnie tani nie jest uważam jednak że warto
choć nie uważam że cudowny specyfik dla wszystkich
tak jak i twoja cygusia
próbuje wam tylko zwrócić uwagę na fakt że wszystko może zaszkodzić nawet to z przepisu lekarza więc nie rozumiem takiego ataku na ten płyn :notguilty: bo jednej osobie nie pomógł :surprised:
dwa miesiące to niewiele czekania na efekty
Po za tym łatwy i wygodny w stosowaniu :*
Powtarzam jeszcze raz - wg mnie dając Swój wpis tu - zareklamowałaś go, i tylko tego tyczy moja wczesniejsza wypowiedź w tym temacie.

Co do tego
Wszystko stosujemy na własną odpowiedzialność czy to z przepisu lekarza aptekarza czy zielarza nikt inny tylko my ponosimy konsekwencje działanie specyfiku czyż nie

To też mam inne zdanie. Jeżeli chodzi o leki, to mają one takie cos jak "ulotke" i tam wyszczególniony m.in. skład; jak też sprawdzone klinicznie skutki uboczne. Konia z rzędem temu - kto może to samo powiedzieć o cudzie p. Feliksa xd Pozdrawiam :)
A według moich intencji dałam tylko informacje bez zamiaru reklamowania czegokolwiek skoro nie mogę poprawię się na przyszłość :*
Tak w lekach z apteki mamy ulotki dostając preparat do domu mam podany pełny skład ziół i sposób stosowania działanie ziół znam więc i różnicy nie widzę
działania składników leków niekoniecznie
a to co sprawdzone klinicznie niekoniecznie pokrywa się z działaniem danego specyfiku na daną osobę
tak jak widzisz wszystko zależy od punktu widzenia danej rzeczy
Czuje się urażona posądzaniem mnie o reklamę czegokolwiek opisywałam działanie wielu rzeczy u siebie też reklamowałam firmy??????????????????
Każda z was mogła dostać buteleczkę do testów i przekonać się osobiście o skuteczności bądż nie nie widzę powodu teraz do podważania czyjejś wiarygodności :minishock:

ez Basieńka44 23 mar 2013, o 11:46

Witam,
mam prawie 70 lat. Od wielu lat opracowywałem na potrzeby własne i rodziny ziołowy preparat poprawiający kondycję skóry i włosów.
W zeszłym (2012) roku okazało się, że doskonale i w szybkim czasie leczy łuszczycę. Przetestowało go na kilku moich znajomych mających łuszczycę głowy.
Nic innego im nie pomagało przez całe lata, a tu efekt był widoczny już po kilku dniach.
U kilku osób z którymi mam osobisty, stały kontakt, a które cierpiały na łuszczycę skóry głowy wyleczenie nastąpiło po około 8 tygodniach stosowania (użycie 2 butelek).
Od kilku miesięcy współpracuję z osobami objętymi programem łuszczycowym w Białymstoku. Leczy się nim już kilkaset osób w całej Polsce. Efekty są doskonałe.
Zachęcam Państwa do odwiedzenia mojej strony http://florapol.hbz.pl lub kontaktu telefonicznego: 604 446 790.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i prześlę zainteresowanym za darmo butelkę preparatu.
F. Adamczyk

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... topic=7383
Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Basieńka44
Aktywista

Jeśli tak wygląda reklama to super według mnie jest to tylko informacja przekopiowana z innego forum w celu informacyjnym nie
wiele takich wieści wstawiam, na fora też kogoś reklamuje?????????????
Znasz mnie Heniu juz na tyle że powinnaś wiedzieć że nie wydam pozytywnej opinii o czymś czego sama nie sprawdzę na własnej d.......... choćby to wszyscy zachwalali :*
Jak sprawdzę i poznam działanie wtedy mogę się wypowiedzieć a działanie ziół znam bardzo dobrze ;)
Kochanie, tu nie chodzi wcale o to czy Cię znam, czy Ci wierzę i czy Ci ufam w sensie Twoich intencji.
Niemniej, TAK, wklejajac tu te informację - zareklamowałaś produkt
Reklama (z łac. reclamo, reclamare) – informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub ideii (np. promowanie marki)[...]
Tyle Wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/Reklama > może teraz będziesz miała jasność - co do moich wypowiedzi.
W myśl tej definicji - wszystko, co piszemy o poszczególnych preparatach czy mazidłach, jest ich reklamą. Więc i Ty, tak jak my, swoimi wypowiedziami na forach, reklamujesz pewne "historie" w sensie metody leczenia; jak też firmy, co do ktorych masz zdanie, że tylko one u Ciebie się sprawdziły - np. maść z Vit.A firny Hesco - o ile dobrze pamietam.
Buziaki przesyłam :* z nadzieją, że masz już pełną jasność mojej postawy :D
teraz masz mozliwosc sprawdzenia na własnej skorze jak to jest byc atakowanym....uwazasz ze nasze wypowiedzi są niesprawiedliwe...takie czasem są i twoje.dobry czas do przemyslenia.
Internet i pisane tu słowo czasem moze byc inaczej zrozumiane,wszak podczas czytania nie widzimy gestów,mimiki,ubogi ten tekst jest.....fakty pozostaja faktami,mozna jednakze nimi żonglowac....już w tej chwili trudno mi zrozumiec w takim razie sens twojego pisania pozytywnego o tym preparacie :surprised: niby chwalisz a twierdzisz że nie reklamujesz,zachwalasz innym bo dobry,zadziałał u ciebie....tej u której wszystko działa odwrotnie niż producent wymyslił,nie uczulił cie a uczula cie wszystko....dla człowieka czytającego forum i znającego ciebie to jasny sygnał.Tyle mojego,dyskusje koncze,efekty dzialania tego płynu podobno widziałam....sorki ale nie widziałam ani stanu poczatkowego ani nie miałam pojecia ze efekt ony uzyskałas płynem-bardzo sedecznie przepraszam że nie sledze etapów twojego leczenia,widac głowa u mnie mała pojemnosc ma ;)
Znam wiele osób ,którym plyn na porost włosów nie pomógł na łuszczyce,nie piszą o tym na forach....bo nie widza sensu,fakt jest taki ze na tyle dziesiątek ludzi stosujących ten plyn.....efekt 4 to mało :notguilty: poza tym postawa pan Feliksa.....chyba nie do konca fair....ale to już inna bajka.Powodzenia,szkoda ze w walce o ten preparat jestes odosobniona,to tez o czyms swiadczy.Zdrówka Basiu i z całego serca życze uzyskania remisji na nogach....czym tylko ci sie uda :*
Gdzie ja trafiłam? - po co powstało forum? - każda wypowiedź jest podważana i łapie się każdego za słówka.

Kochani, nie obraźcie się ale myślałam, że znajdę tu ludzi przyjaznych, którzy potrafią wspierać, podtrzymywać na duchu – pomyliłam się. Napisałam szczerą prawdę – nie chcę reklamować ani naciągać nikogo na kupno specyfiku ale uważałam, że jak Nefret mi pomógł więc chciałam się z wszystkimi podzielić i pochwalić tak jak to zrobiła Basia.

Bardzo proszę, nie róbcie targowiska - nie warto!!!
Należy z szacunkiem podchodzić do każdej wypowiedzi - są po to tworzone fora aby wymieniać się swoimi doświadczeniami z chorobą.
Po moim poście miałam nadzieję, że będą pytania – nie, nie doczekałam się - szkoda.
Jestem seniorką – po 60-tce – nie miałam wcześniej czasu na buszowanie po Internecie – praca, obowiązki domowe pochłaniały większość mojego czasu – poza tym lubiłam i lubię czytać dobre książki, które zagłuszały mój ból z chorobą.

Otaczajmy się ludźmi życzliwymi, którzy nas wspierają i dobrze życzą.

Kochani bardzo proszę bądźmy dla siebie wyrozumiali, nie dołujmy się wzajemnie a wyjdzie to nam wszystkim na zdrowie czego z głębi serca wszystkim życzę. :) :) :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10