W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
No może i taak tylko że to był problem że ja miałam nocki i dopiero z pracy zeszłaam o 7, więc ciężko by było mi tak jechać..
Znów mi wyszło parę nowych zmian :( nie wiem czemu,ciągle nurtuje mnie te pytanie czemu i czemu znów są nowe :notguilty: jednak w tym roku moje marzenie się nie spełni bo znów się nie rozbiorę do stroju kąpielowego tak żeby się niczym nie przejmować i nie mieć żadnych zmian. Dziś wyjeżdżam nad jezioro odezwę się jak wrócę czyli za kilka dni.
Problem stwarzasz sobie sama za bardzo chcesz mieć idealnie czystą skórę te parę krostek nie jest przeszkoda ja myślę do wskoczenia w strój jeśli słonko u ciebie działa
odwagi nawet nikt nie zauważy a ty możesz ze słonka zdrowotnie skorzystać
Ja mam jeszcze pozostałości na łokciach a chodzę na krótki rękawek
co innego skóra czerwona jak oblana wrzątkiem a co innego dwie mało widoczne plamki na które nikt uwagi nie zwraca tylko my sami :D :D
 BIATA
OJ zaglądam zaglądam i to bardzo często, ale nic nie piszę bo nie wiem co :( cieszę się Antonio że jeszcze o mnie pamiętasz :D
Nie ciekawie sobie radzę, w wakacje używałam exorexu i opalałam się ale mało bo ciepło było ale często bezsłonecznie, powiem tak jak się opalałam chyba było lepiej teraz już nie ma takiej pogody no i mała łuska mi wyszła na zmianach znów wróciłam do proderminy, i od 3 dni się nią smaruję ciagle mam nowe zmiany, złoszczę się leczę smaruję i to tak, czyli kiepsko sobie radzę więc nie mam czym się chwalić niestety :blush:
Awatar użytkownika
 henia
BIATA pisze:[...] i mała łuska mi wyszła na zmianach znów wróciłam do proderminy, i od 3 dni się nią smaruję ciagle mam nowe zmiany, złoszczę się leczę smaruję i to tak, czyli kiepsko sobie radzę więc nie mam czym się chwalić niestety :blush:
A to tak prawie jak ja :annoyed: Tylko ja tą proderminą, to już ze 2 tyg. lecę :crazy:

Biata nie wolno Ci zwatpić w sens Twojego leczenia. Osiągnęłaś szczyty - masz samodyscyplinę, masz broń. Potrafisz walczyć, i co najważniejsze - wygrywasz. A, że walka upierdliwa? to fakt :crazy: . I, że ma się czasami jej po dziurki w nosie? to też fakt niezaprzeczalny. Tylko widzisz - "Dopóki walczysz, zawsze jesteś zwycięzcą".... więc walczmy :*
 BIATA
Tak Heniu nie wolno mi zwątpić w sensie mojego leczenia, osiągam szczyty czyli tamte zmiany wcześniej jak się leczyłam prodrminą to zagoiły się, ale powiedzcie mi jak tu się nie załamywać :notguilty: jak ciągle są nowe? jak non stop muszę się smarować zero przerwy czystej skóry, żadnego odpoczynku, tak Heniu dopóki walczę jestem zwyciężcą ale mam już tej walki po dziurki w nosie :( cały czas coś mam na tej skórze
Mogę cię pocieszyć jak już wszystko wylezie odpuści :D
spróbuj odstawić mączne słodkie możne to da efekt
Awatar użytkownika
 henia
BIATA pisze:Tak Heniu nie wolno mi zwątpić w sensie mojego leczenia, osiągam szczyty czyli tamte zmiany wcześniej jak się leczyłam prodrminą to zagoiły się, ale powiedzcie mi jak tu się nie załamywać :notguilty: jak ciągle są nowe? jak non stop muszę się smarować zero przerwy czystej skóry, żadnego odpoczynku, tak Heniu dopóki walczę jestem zwyciężcą ale mam już tej walki po dziurki w nosie :( cały czas coś mam na tej skórze
Kochanie a myślisz, że my tu wszyscy mamy lepiej? Taka ta nasza
choroba już jest - "non stop smarowanie, żadnego odpoczynku" i każdy z nas ma czasami jej "po dziurki w nosie" Walcz z nadzieją, że kiedyś, to Ty będziesz górą. Trzymam kciuki, i powodzenia :*
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 103