W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Basieńka44 pisze:Nie można też przyzwyczaić skóry do codziennych takich polegiwań po 20 min bo potem bez tego ani rusz to już z moich obserwacji
Ja mogę i lubię tak polegiwać sobie w wodzie, jakoś to mojej skórze nie zaszkodziło, i nie tylko skórze. Jestem po takich kąpielach zrelaksowana i czuję się komfortowo.
Ale tak już jest, że każdy woli co innego, a ja nikomu nic nie narzucam. :D :D
Postanowiłam coś napisać bo nikt się nic nie odzywa :D ale mamy ładna pogodę no ale niestety nie mam kiedy się opalać bo całe dni przesypiam bo teraz chodzę do pracy na noc, zostały mi jeszcze 3 nocki :) no ale jutro postaram się wcześniej wstać i poleżeć na słoncu. Ogólnie to co zaobserwowałam w moich zmianach to jest to że mi się spłaszczyły ale wydaję mi się że się powiększyły tak jakby rozlały jak myślicie dlaczego?? są rożowe płaskie.
Basieńko ja już czytałam właśnie o tym spodkaniu tylko że ja do Częstochowy mam daleko więc nie dam rady przyjechać i w sobotę rano dopiero kończe nocki.
Ale Basieńko zanim ja bym autobusem tam dotarła to chyba już by była noc a ja po za tym nie mam dobrego połączenia do Częstochowy, cały dzień zeszło by mi na dojechanie a prawa jazdy nie mam więc samochód odpada.
Basieńko Ty chyba wiesz skąd jestem bo kiedyś mi wysyłałaś jakąś maść pocztą, jutro rano w domu będę o 7 rano, nie m dobrego połąączenia do Czestochowy stąd mam 400 km, więc najpierw bym musiała pojechać do Warszawy a stamtąd tam myślisz że by mi to nie zajęło cały dziełń autobusami bo ja myślę że tak.
no aa do Warszawy mam 3 godziny więc ogólnie 7 a jeszcze nie wiadomo czy by autobusy mi podpdowały, i czy nie musiałabym czekać w Warszawie więc może i wyszło by 9 godzin.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 103