W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 antonia
henia pisze:Z czystego exstraktu olejku kokosowego nie korzystałam. Więc odpowiedzi w pełni wiarygodnej w sensie sprawdzonej na własnej skórze, nie mogę Ci udzielić.
Ja korzystam często, wchłania się bardzo dobrze,skóra po nim jest cudownie delikatna i doskonale nawilżona. Polecam, warto spróbować :) :)
Awatar użytkownika
 henia
Solennie Ci przyrzekam, że tego lata ten olejek wypróbuję. Bo to przede wszystkim Twoje peany na jego cześć, zachęciły mnie do drązenia tematu tegoż :D
Awatar użytkownika
 antonia
To może jeszcze raz przypomnę jego zalety, na mnie one się sprawdzają, dobrze by było poczytać opinii innych :)

Nieocenione są też wartości oleju kokosowego w kosmetyce. Olej posiada właściwości nawilżające, może być stosowany na skórę całego ciała, a także jako maseczka lub serum na włosy.
Wspomaga gojenie się ran, hamuje pojawianie się plam na skórze, działa łagodząco przy chorobach skóry (egzemy), spowalnia starzenie i opóźnia powstawanie zmarszczek, nawilża i wygładza skórę.
Jako jedyny olej chroni włosy przed utratą protein, dzięki swej specyficznej budowie olej kokosowy jest w stanie wniknąć w strukturę włosa i dokładnie go nawilżyć, dzięki czemu włosy stają się miękkie, lśniące i mocne.
Stosowanie na skórę głowy wzmacnia cebulki, zapobiegając wypadaniu włosów. Zwiększa ukrwienie skóry i pomaga w walce z łupieżem. Można stosować jako maseczkę na całą długość włosów (a także skórę) przed myciem, lub nałożyć na same końcówki, aby zapobiec ich rozdwajaniu.

http://planetazdrowie.pl/
Olej kokosowy a choroby serca i krążenia
http://planetazdrowie.pl/index.php?opti ... Itemid=266
Awatar użytkownika
 edoss91
moze to nie odpowiedni dzial ale....
jesli jest jakas osoba w wieku min 20 lat i wyzej najlepiej kobieta prosze o kontakt na gg jesli to mozliwe 380136 - chce po prostu pogadac z kims.... eh :(
Awatar użytkownika
 henia
edoss91 pisze:moze to nie odpowiedni dzial ale....
jesli jest jakas osoba w wieku min 20 lat i wyzej najlepiej kobieta prosze o kontakt na gg jesli to mozliwe 380136 - chce po prostu pogadac z kims.... eh :(
Trochę enigmatycznie piszesz ale namiary typu gg czy skype, podajemy w swoich profilach, korzystaj z nich :)

I jeszcze raz wspomnę o Biedronkowie, tam dużo ludzi z Twoich okolic - w różnym wieku i różnej płci. Spotykają się co miesiąc, nie dygaj, korzystaj :D
Awatar użytkownika
 edoss91
panikuje ostatnio ... :blush:

dzieki za wszystko :blush:
 marek:-(
witam:-( ludzie prosze pomocy juz mam dosc tej je........ choroby:-( mam wszedzie glowa cialo:-( prosze poleccie jakies leczenie.. dziekuje z gory:-(
Awatar użytkownika
 antonia
marek:-( pisze::-( prosze poleccie jakies leczenie.. dziekuje z gory:-(
Cierpliwoci Marku, jak mamy Ci pomóc nie wiedząc nic o Twoim leczeniu? Poczytaj najpierw forum, opisz potem swoją historię choroby i cierpliwie bierz się za leczenie. Często są trudne początki, ale nauczysz się z tym żyć i sam sobie radzić. Sposobów leczenia jest wiele, musisz spróbować który najbadziej Ci będzie odowiadał, w razie wątpliwości podpowiemy. :)
Awatar użytkownika
 szater
dokładnie tak jak pisze antonia...spokojnie i po kolei....mysle ze skoro jest tak intensywny wysyp po całym ciele nalezałoby jednak skorzystac z porady lekarza :notguilty: my tutaj dzielimy sie tylko swoimi doswiadczeniami...pozdrawiam :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7