a i jeszcze kilka pytan dotyczacych leczenia - co doradzicie do tego :
skóra głowy:
3 dni pod rząd:
papka drożdżowa na 1-2 godz -
po niej zmycie szamponem PuriIchtilium od Pharmaceris -
na koniec Cerkogel
po tych 3 dniach
cocois przez około tydzień na noc
rano zmycie szamponem PI + cerkogel [rano]
czy takie polaczenie moze byc ???cerkogel chce stosowac zawsze rankiem.... czy zmienic cos lekko ??? czy moze stosowac cocois po zmyciu drozdzowej papki a rano dac cerko ??? hmmm ??? doradzicie siostry Biedronki moje ?
a i kolejne pytanie --- czy stosowal ktos moze Cocois na rece i nogi tzn z jakim efektem i czy warto

???
planuje dac masc salicylowa z mocznikiem na nogi i rece a po niej po ok tygodniu COCOIS . .. no i oczywiscie rankiem Mediderm do nawilzania i natluszczania ;P stosowal ktos takie polaczenie ???? i czy dobre ?
i kolejny zestaw pytan:
wode z cytryna codziennie rano po przebudzeniu na pusty żołądek codziennie czy przez jakis czas tylko na odkwaszenie ???? jakie mozecie mi polecic suplementy diety w kaspulkach ktore warto lykac przy pani Ł ???? kwasy omega3 w kapsulkach ??? a moze cos z dodatkiem oleju z wiesiolka ???
ps. pytam o taki 'plan' walki z Ł gdzyż post wyzej napisalem ze znowu pani Derma zapisala mi Diprosalic i Elocom

a tego badziewia chce uzyc tylko w ostatecznosci i bardzooooo oszczedznie czytaj na wysyp drobinek na klatce piersiowej...tyle